Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17816
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМедведєва, А.К.-
dc.date.accessioned2024-06-19T06:15:26Z-
dc.date.available2024-06-19T06:15:26Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМедведєва А.К. Дослiдження економiчної доцiльностi створення пiдприємства ресторанного бiзнесу: квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Анастасiя Костянтинiвна Медведєва; наук. кер. Тетяна Анатолiвна Кундiловська. - ОНЕУ, 2024. - 67 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17816-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатку. Об’єкт дослідження – процес обґрунтування доцільності створення ресторану грузинської кухні. Предмет дослідження – етапи розробки проєкту створення ресторану грузинської кухні. Метою кваліфікаційної роботи є визначення теоретичних, методичних та практичних засад створення підприємства ресторанного бізнесу та дослідження його економічної доцільності. У роботі досліджено законодавче і нормативне регулювання у сфері ресторанного бізнесу в Україні. Визначено сучасні тенденції в розвитку ресторанного бізнесу як складової частини економіки вражень. Розроблено концепцію створення ресторану грузинської кухні. Проведено розрахунки економічної ефективності проєкту створення ресторану грузинської кухні. Розроблено пропозиції щодо ефективності управління підприємства ресторанного бізнесуen_US
dc.description.abstractThe qualifying work consist an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used and applications, addition. The object of the research is the process of justifying the feasibility of creating a restaurant of Georgian cuisine. The subject of the research is the stages of development of the project of creating a restaurant of Georgian cuisine. The purpose of the qualification work is to determine the theoretical, methodical and practical foundations of creating a restaurant business enterprise and to study its economic feasibility. The study examines legislative and normative regulation in the field of restaurant business in Ukraine. Modern trends in the development of the restaurant business as a component of the economy of impressions have been determined. The concept of creating a restaurant of Georgian cuisine has been developed. Calculations of the economic efficiency of the project of creating a restaurant of Georgian cuisine were carried out. Proposals have been developed regarding the management efficiency of the restaurant business enterprise.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectекономіка враженьen_US
dc.subjectспоживачen_US
dc.subjectінвестиціїen_US
dc.subjectекономічна ефективністьen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjecteconomy of impressionsen_US
dc.subjectconsumeren_US
dc.subjectinvestmenten_US
dc.subjecteconomic efficiencyen_US
dc.titleДослідження економічної доцільності створення підприємства ресторанного бізнесуen_US
dc.title.alternativeStudy of the economic feasibility of creating a restaurant business enterpriseen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат_Медведєва А..pdf532,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Medvedyeva.pdf1,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.