Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17818
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОліферчук, Є.О.-
dc.date.accessioned2024-06-19T06:36:11Z-
dc.date.available2024-06-19T06:36:11Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОліферчук Є.О. Функцiонування мiжнародних готельних мереж в Українi (на прикладi готелю "Radisson Blu Hotel Kyiv City Centre"): квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Єлизавета Олегiвна Олiферчук; наук. кер. Свiтлана Сергiївна Галасюк. - ОНЕУ, 2024. - 71 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2024Oliferchuk.pdf-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – процес функціонування міжнародних готельних мереж в Україні. У роботі розкрито сутність, ознаки та особливості функціонування міжнародних готельних мереж; розглянуто поширення міжнародних готельних мереж різних брендів у світі; проведено моніторинг сучасного розвитку міжнародних готельних мереж в Україні. В аналітичній частині досліджено специфіку функціонування готеля «Radisson Blu Hotel Kyiv City Centre» у складі мережі; проаналізовано номерний фонд та інфраструктуру сервісу готеля «Radisson Blu Hotel Kyiv City Centre»; проведено аналіз формування готельного продукту «Radisson Blu Hotel Kyiv City Centre» на підставі відгуків гостей. Оцінено конкуренту позицію готеля «Radisson Blu Hotel Kyiv City Centre» на ринку готельних послуг м. Київ; розроблено комплекс заходів щодо вдосконалення функціонування готеля та економічно обґрунтовано окремі пропоновані заходиen_US
dc.description.abstractThe qualification work consists of three sections. The object of the study is the process of functioning of international hotel chains in Ukraine. The work reveals the essence, signs and peculiarities of the functioning of international hotel chains; the distribution of international hotel chains of various brands in the world is considered; monitoring of the modern development of international hotel chains in Ukraine was carried out. In the analytical part, the specifics of the operation of the hotel "Radisson Blu Hotel Kyiv City Center" as part of the network were investigated; the room stock and service infrastructure of the Radisson Blu Hotel Kyiv City Center hotel were analyzed; an analysis of the formation of the hotel product "Radisson Blu Hotel Kyiv City Center" was carried out based on guest reviews. The competitive position of the hotel "Radisson Blu Hotel Kyiv City Center" on the market of hotel services in Kyiv was evaluated; a set of measures to improve the hotel's functioning has been developed and some proposed measures have been economically substantiated.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectготельна мережаen_US
dc.subjectміжнародні готельні ланцюгиen_US
dc.subjectготельний брендen_US
dc.subjectстандартизація послугen_US
dc.subjectготельen_US
dc.subjecthotel networken_US
dc.subjectinternational hotel chainsen_US
dc.subjecthotel branden_US
dc.subjectstandardization of servicesen_US
dc.subjecthotelen_US
dc.titleФункціонування міжнародних готельних мереж в Україні (на прикладі готелю «Radisson Blu Hotel Kyiv City Centre»)en_US
dc.title.alternativeFunctioning of international hotel chains in Ukraine (on the example of «Radisson Blu Hotel Kyiv City Centre»)en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Оліферчук Єлизавета - Реферат.pdf535,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Oliferchuk2024.pdf2,99 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.