Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17874
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНовак, С.І.-
dc.date.accessioned2024-06-24T09:53:25Z-
dc.date.available2024-06-24T09:53:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНовак С.І. Економiчне обгрунтування проєкту створення ресторану: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Свiтлана Iванiвна Новак ; наук. кер. Надiя Вячеславiвна Кiчук . - ОНЕУ , 2024. - 70 c.-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17874-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного бізнесу: здійснена характеристика бізнес-ідеї створення закладу ресторанного господарства, розглянуті умови здійснення підприємницької діяльності в Україні, організаційно-правова форми та система оподаткування для новостворюваного ресторанного бізнесу. Досліджений аналіз ринку ресторанного середовища у сфері ресторанного господарства в Україні та у м. Дніпро, Дніпропетровської області та визначені внутрішні переваги створюваного ресторану. Здійснено розрахунки витрати на створення та функціонування ресторану. Прогнозовано прибуток від реалізації продукції та послуг. Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe theoretical principles of launching one's own business in the field of restaurant business are considered in the work: the characteristic of the business idea of creating a restaurant business institution is carried out, the conditions for conducting entrepreneurial activity in Ukraine, organizational and legal forms and the taxation system for the newly created restaurant business are considered. The analysis of the restaurant environment market in the sphere of restaurant business in Ukraine and in Dnipro, Dnipropetrovsk region has been studied and the internal advantages of the created restaurant have been determined. The cost of creating and functioning of the restaurant was calculated. Projected profit from the sale of products and services. The economic efficiency of the project was assessed. Possible risks were analyzed and measures to minimize them were proposed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.subjectресторанне підприємництвоen_US
dc.subjectбізнес-ідеяen_US
dc.subjectпроєктen_US
dc.subjectприбутковістьen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectдоцільністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjectрозрахунокen_US
dc.subjectrestauranten_US
dc.subjectrestaurant entrepreneurshipen_US
dc.subjectbusiness ideaen_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectprofitabilityen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectexpediencyen_US
dc.subjectrisken_US
dc.subjectcalculationen_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту створення ресторануen_US
dc.title.alternativeEconomic substantiation for the project of creation of the restauranten_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Новак Світлана Іванівна_Реферат.pdf226,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024NovakS.I..pdf963,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.