Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17881
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМартинюк, Н.К.-
dc.date.accessioned2024-06-25T11:13:08Z-
dc.date.available2024-06-25T11:13:08Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМартинюк Н.К. Економiчне обгрунтування проєкту створення виробництва по переробцi сої: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Надiя Костянтинiвна Мартинюк; наук. кер. Едуард Андрiйович Каражия. - ОНЕУ , 2024. - 75 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2024Grynuk.pdf-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власного бізнесу в Україні у сфері виробництва з переробки сої: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері; обґрунтовані організаційно-правова форма та система оподаткування новоствореного бізнесу. Проаналізовано ринок продуктів переробки з сої, та визначені внутрішні переваги створюваного виробництва. Запропоновано проєкт створення виробництва по переробці сої. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та прогнозовано прибуток від реалізації продукції виробництва з переробки сої. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of starting a business in Ukraine in the field of soy processing production: the business idea of starting your own business is considered; the legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this area is investigated; the organizational and legal form and taxation system of the newly created business are justified. The market of soybean processing products was analyzed, and the internal advantages of the created production was determined. The project of creation of a soybean processing products is proposed. The starting capital for the project implementation was formed, the current costs are calculated and the profit from the sale of soybean processing products was predicted. An economic substantiation of the feasibility of implementing the project is carried out, the possible risks of implementing the project and ways to minimize them are described-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectбізнес-ідеяen_US
dc.subjectпроєктen_US
dc.subjectвиробництво з переробки соїen_US
dc.subjectрозрахунокen_US
dc.subjectвитратиen_US
dc.subjectаналізen_US
dc.subjectприбутокen_US
dc.subjectгрошовий потікen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjectbusiness ideaen_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectsoybean processing productsen_US
dc.subjectcalculationen_US
dc.subjectcostsen_US
dc.subjectanalysisen_US
dc.subjectprofiten_US
dc.subjectcash flowen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectrisken_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту створення виробництва по переробці соїen_US
dc.title.alternativeEconomic substantiation for the project of creating a soybean processing planten_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РЕФЕРАТ ДИПЛОМ Мартинюк Н.pdf358,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
martiniuk2024.pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.