Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17887
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСливка, О.М.-
dc.date.accessioned2024-06-25T11:51:15Z-
dc.date.available2024-06-25T11:51:15Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСливка О.М. Економiчне обгрунтування проєкту створення кав'ярнi: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Олена Михайлiвна Сливка; наук. кер. Андрiй Вадимович Андрейченко. - ОНЕУ, 2024. - 75 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17887-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власного бізнесу в Україні в сфері послуг; розглянуто загальну концепцію відкриття кав’ярні, досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного бізнесу та визначені внутрішні конкурентні переваги новостворюваного бізнесу. Сформовано стартові та поточні витрати за проектом. Визначено доходи та прибуток від реалізації послуг, розраховано показники ефективності проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їхньої мінімізаціїen_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of starting a business in Ukraine in the service sector; the general з of opening a coffee shop is considered, the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this field is studied. The competitive environment in the field of restaurant business was analyzed and the internal competitive advantages of the newly created business were determined. Initial and current costs for the project have been formed. Revenues and profits from the implementation of services were determined, project performance indicators were calculated, possible risks of project implementation and ways of their minimization were characterized.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectпослугиen_US
dc.subjectкав’ярняen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectзапочаткуванняen_US
dc.subjectпроєктen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjectservicesen_US
dc.subjectcoffee shopen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectinitiationen_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectrisken_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту створення кав’ярніen_US
dc.title.alternativeEconomic substantiation for creating the project of a coffee shopen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сливка О. Реферат.pdf196,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Slivka.pdf829,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.