Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17894
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯхімович, І.Д.-
dc.date.accessioned2024-06-26T05:46:51Z-
dc.date.available2024-06-26T05:46:51Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЯхімович І.Д. Економiчне обгрунтування проєкту створення закладу ресторанного господарства корейської кухнi: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Iгор Дмитрович Яхiмович; наук. кер. Людмила Анатолiївна Траченко. - ОНЕУ, 2024. - 63 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17894-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власного бізнесу в Україні у сфері ресторанного господарства: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері; обґрунтовані організаційно-правова форма та система оподаткування новоствореного бізнесу. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного господарства в Одеському регіоні та визначені внутрішні переваги створюваного Закладу громадського харчування ресторану корейської кухні. Запропоновано проєкт створення Закладу громадського харчування ресторану корейської кухні. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та прогнозовано прибуток від реалізації послуг Закладу громадського харчування ресторану корейської кухні. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізаціїen_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of starting a business in Ukraine in the field of Restaurant Business: the business idea of starting your own business is considered; the legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this area is investigated; the organizational and legal form and taxation system of the newly created business are justified. The competitive environment in the field of Restaurant Business in the Odessa region is analyzed and the internal advantages of the Catering establishment of a Korean cuisine restaurant being created are determined. A project to create an Catering establishment of a Korean cuisine restaurant is proposed. The initial capital for the project implementation is formed, current costs are calculated and the profit from the sale of Catering establishment of a Korean cuisine restaurant Services is projected. An economic justification of the feasibility of implementing the project is carried out, the possible risks of implementing the project and ways to minimize them are described.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectбізнес-ідеяen_US
dc.subjectпроєктen_US
dc.subjectзаклад громадського харчуванняen_US
dc.subjectресторан корейської кухніen_US
dc.subjectрозрахунокen_US
dc.subjectвитратиen_US
dc.subjectаналізen_US
dc.subjectприбутокen_US
dc.subjectгрошовий потікen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjectbusiness ideaen_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectCatering establishment of a Korean cuisine restauranten_US
dc.subjectcalculationen_US
dc.subjectcostsen_US
dc.subjectanalysisen_US
dc.subjectprofiten_US
dc.subjectcash flowen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectrisken_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту створення «Закладу громадського харчування ресторану корейської кухніen_US
dc.title.alternativeEconomic substantiation of the project of creating a Korean cuisine restauranten_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат _Яхімович І. Д..pdf603,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Yakhimovich.pdf1,75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.