Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17899
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄпур, О.О.-
dc.date.accessioned2024-06-26T06:23:33Z-
dc.date.available2024-06-26T06:23:33Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЄпур О.О. Економiчне обгрунтування проєкту вiдкриття кофейнi: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Олександр Олександрович Єпур; наук. ред. Анатолiй Iванович Ковальов. - ОНЕУ, 2024. - 87 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17899-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері кофейного бізнес: розглянуто ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері громадського харчування; обґрунтовані організаційно-правова форма та система оподаткування новоствореного закладу. Проаналізовано конкурентне середовище кофейного сегменту Приморського району, м. Одеси та визначені внутрішні переваги кофейні, що досліджується. Запропоновано проєкт створення кофейні. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації кавової та кондитерської продукції. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізаціїen_US
dc.description.abstractThe paper examines the theoretical foundations of starting a business in the coffee industry: the idea of starting one’s own business is considered; the regulatory framework for entrepreneurial activities in the field of public catering in Ukraine is investigated; the organizational and legal form and taxation system of the newly created business are justified. The competitive environment of the coffee segment in the Primorsky district of Odessa and the internal advantages of the coffee shop are analysed and were determined. A project for the creation of a coffee shop is proposed. The initial capital for the project implementation is formed, current expenses are calculated, and the profit from the sale of coffee and confectionery products is forecasted. An economic justification of the feasibility of implementing the project is provided, possible risks of project implementation are characterized, and ways to minimize them are outlined.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectкофейняen_US
dc.subjectпроєктen_US
dc.subjectзакладen_US
dc.subjectбізнесen_US
dc.subjectпродукціяen_US
dc.subjectприбутокen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectдоцільністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjectcoffee shopen_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectestablishmenten_US
dc.subjectbusinessen_US
dc.subjectproductionen_US
dc.subjectprofiten_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectfeasibilityen_US
dc.subjectrisken_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту відкриття кофейніen_US
dc.title.alternativeEconomic substantiation of the project of creating the coffee shopen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Епур О..pdf540,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Yepur.pdf1,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.