Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17900
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІщук, А.Р.-
dc.date.accessioned2024-06-26T06:42:39Z-
dc.date.available2024-06-26T06:42:39Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationІщук А.Р. Економiчне обгрунтування проєкту стрворення кав'ярнi швидкого обслуговування: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Анастасiя Руслаiвна Iщук; наук. кер. Ольга Олексiївна Колесник. - ОНЕУ, 2024. - 69 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17900-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні в ресторанного господарства: розроблено концепцію кав’ярні швидкого обслуговування; досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного господарства та визначені сильні сторони та можливості створюваного бізнесу. Запропоновано вдалі стратегії обслуговування у сфері ресторанного господарства. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації кав’ярні. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of starting a business in Ukraine in the restaurant industry: the concept of a fast food cafe is developed; the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this area is studied. The competitive environment in the restaurant industry is analyzed and the strengths and opportunities of the business are identified. Successful service strategies in the restaurant industry are proposed. The start-up capital for the project implementation was formed, current expenses were calculated, and the profit from the coffee shop sales was forecasted. An economic feasibility study of the project was carried out, possible risks of the project and ways to minimize them were characterized-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectкав’ярня швидкого обслуговуванняen_US
dc.subjectвитратиen_US
dc.subjectстратегіяen_US
dc.subjectаналізen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectquick service coffee shopen_US
dc.subjectcostsen_US
dc.subjectstrategyen_US
dc.subjectanalysisen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectrisken_US
dc.titleЕкономічне обгрунтування проекту створення кав’ярні швидкого обслуговуванняen_US
dc.title.alternativeEconomic substantiation of the project of creating the quick service coffee-shopen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат_Іщук.pdf202,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Ishchuk.pdf806,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.