Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2598
Назва: Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервів
Інші назви: Разработка методики определения конкурентного потенциала молочных консервов
Development of methodology for determination of competitive potential canned milk
Автори: Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Бібліографічний опис: Кунділовська Т. А. Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервів / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. - Одеса, 2014. – Вип. 46. – Т. 2. – С. 339–345.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Одеська національна академія харчових технологій
Ключові слова: конкурентний потенціал
локальні потенціали
інтегральний показник
рівень якості
молочні консерви
конкурентный потенциал
локальные потенциалы
интегральный показатель
уровень качества
молочные консервы
competitive potential
local potentials
integral indicator
level of quality canned milk
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтовано необхідність розробки науково-методичних та практичних рекомендацій щодо оцінювання конкурентного потенціалу молочних консервів із застосуванням товарознавчо-технологічних та маркетингових підходів.
В статье обоснована необходимость разработки научно-методических и практических рекомендаций по оценке конкурентного потенциала молочных консервов с применением товароведно-технологических и маркетинговых подходов.
The article contains the necessity to develop scientific, methodological and practical recommendations for assessing the competitive potential of canned milk with using commodity research, technological and marketing approaches.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2598
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.