Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервів
Вантажиться...
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Одеська національна академія харчових технологій
Анотація
У статті обґрунтовано необхідність розробки науково-методичних та практичних рекомендацій щодо оцінювання конкурентного потенціалу молочних консервів із застосуванням товарознавчо-технологічних та маркетингових підходів.
В статье обоснована необходимость разработки научно-методических и практических рекомендаций по оценке конкурентного потенциала молочных консервов с применением товароведно-технологических и маркетинговых подходов.
The article contains the necessity to develop scientific, methodological and practical recommendations for assessing the competitive potential of canned milk with using commodity research, technological and marketing approaches.
В статье обоснована необходимость разработки научно-методических и практических рекомендаций по оценке конкурентного потенциала молочных консервов с применением товароведно-технологических и маркетинговых подходов.
The article contains the necessity to develop scientific, methodological and practical recommendations for assessing the competitive potential of canned milk with using commodity research, technological and marketing approaches.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Кунділовська Т. А. Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервів / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. - Одеса, 2014. – Вип. 46. – Т. 2. – С. 339–345.