Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4195
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛебідь, Л.Є.-
dc.date.accessioned2015-11-25T12:28:05Z-
dc.date.available2015-11-25T12:28:05Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4195-
dc.description.abstractМета дипломної роботи полягає в розробці практичних рекомендацій з формування та розвитку організаційної культури як фактора впливу на ефективність діяльності ТОВ «MSC Crewing Services».ru_RU
dc.description.abstractЦель дипломной работы заключается в разработке практических рекомендаций по формированию и развитию организационной культуры как фактора влияния на эффективность деятельности ООО «MSC Crewing Services».-
dc.description.abstractThe aim of the thesis is to develop practical recommendations on the formation and development of organizational culture as a factor of influence on the effectiveness of the company «MSC Crewing Services».-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectорганізаційна культураru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectмотивація персоналу підприємстваru_RU
dc.subjectорганизационная культураru_RU
dc.subjectконкурентоспособностьru_RU
dc.subjectмотивация персонала предприятияru_RU
dc.subjectorganizational cultureru_RU
dc.subjectcompetitivenessru_RU
dc.subjectmotivation of the personnel of the enterpriseru_RU
dc.titleФормування ефективної організаційної культури на підприємстві «MSC Crewing Services Ukraine»ru_RU
dc.title.alternativeФормирование эффективной организационной культуры на предприятии «MSC Crewing Services Ukraine»ru_RU
dc.title.alternativeFormation of an effective organizational culture in the enterprise «MSC Crewing Services Ukraine»ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лебідь Л.Є. Формування ефективної організаційної культури.pdf340,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.