Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/586
Название: Поняття «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства
Другие названия: The concept of «costs» in accounting for the restaurant industry enterprises
Авторы: Лижавська (Супрученко), О.Л.
Лижавская (Супрученко), О.Л.
Luzhavska (Supruchenko), O.
Ключевые слова: витрати
облік
ресторанне господарство
методичні рекомендації
expenses
accounting
restaurant management
guidance
Дата публикации: 2013
Издательство: Одеський національний економічний університет
Библиографическое описание: Лижавська О. Л. Поняття «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства / О. Л. Лижавська // Науковий вісник / Одеський держ. екон. ун-т, Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – 2013. - № 12 (191). – С. 72-81.
Краткий осмотр (реферат): У статті проаналізовано історичні етапи розвитку знань про витрати, розглянуто їх загальноекономічний зміст з точки зору сучасних авторів та нормативного законодавства. За даними результатів дослідження визначена сутність поняття «витрати ресторанного господарства» та сформульовано його визначення. In article are analyzed the historical stages of knowledge about costs, considered their general economic content in terms of view of modern scientists and regulatory legislation. According to the results of the study defined the essence of the concept of "cost restaurants" and formulated its definition
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/586
Располагается в коллекциях:Кафедра бухгалтерского учёта и аудита



Этот ресурс защищен исходным авторским правом



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.