Поняття «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний економічний університет
Анотація
У статті проаналізовано історичні етапи розвитку знань про витрати, розглянуто їх загальноекономічний зміст з точки зору сучасних авторів та нормативного законодавства. За даними результатів дослідження визначена сутність поняття «витрати ресторанного господарства» та сформульовано його визначення.
In article are analyzed the historical stages of knowledge about costs, considered their general economic content in terms of view of modern scientists and regulatory legislation. According to the results of the study defined the essence of the concept of "cost restaurants" and formulated its definition
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Лижавська О. Л. Поняття «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства / О. Л. Лижавська // Науковий вісник / Одеський держ. екон. ун-т, Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – 2013. - № 12 (191). – С. 72-81.