Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8614
Назва: Мотивація оплати праці в закладі ресторанного господарства
Інші назви: Motivation of salary in the institution restaurant business
Автори: Майстренко, Д.О.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: персонал підприємства
заробітна плата персоналу
кадровий склад
структура
фонд оплати праці
тарифна сітка
погодинна оплата
посадовий оклад
мотивація
премія
винагорода
компенсація
продуктивність праці
коефіцієнт
зарплатоємність
динаміка
personnel of the enterprise
salary of the personnel
personnel structure
structure
wage fund
tariff grid
hourly payment
official salary
motivation
bonus
remuneration
compensation
labor productivity
coefficient
salary capacity
dynamics
Короткий огляд (реферат): Мета даної роботи - провести аналіз формування та використання фонду заробітної плати, виявити особливості мотивації оплати праці персоналу в ресторанному підприємстві.
The purpose of this work is to analyze the formation and use of the wage fund, to identify features of the motivation of staff remuneration in a restaurant enterprise.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8614
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.