Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8614
Назва: | Мотивація оплати праці в закладі ресторанного господарства |
Інші назви: | Motivation of salary in the institution restaurant business |
Автори: | Майстренко, Д.О. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | персонал підприємства заробітна плата персоналу кадровий склад структура фонд оплати праці тарифна сітка погодинна оплата посадовий оклад мотивація премія винагорода компенсація продуктивність праці коефіцієнт зарплатоємність динаміка personnel of the enterprise salary of the personnel personnel structure structure wage fund tariff grid hourly payment official salary motivation bonus remuneration compensation labor productivity coefficient salary capacity dynamics |
Короткий огляд (реферат): | Мета даної роботи - провести аналіз формування та використання фонду заробітної плати, виявити особливості мотивації оплати праці персоналу в ресторанному підприємстві. The purpose of this work is to analyze the formation and use of the wage fund, to identify features of the motivation of staff remuneration in a restaurant enterprise. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8614 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Майстренко Д.О.Мотивація оплати праці в закладі ресторанного господарства.pdf | 324,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.