Мотивація оплати праці в закладі ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета даної роботи - провести аналіз формування та використання фонду заробітної плати, виявити особливості мотивації оплати праці персоналу в ресторанному підприємстві.
The purpose of this work is to analyze the formation and use of the wage fund, to identify features of the motivation of staff remuneration in a restaurant enterprise.
The purpose of this work is to analyze the formation and use of the wage fund, to identify features of the motivation of staff remuneration in a restaurant enterprise.
Опис
Ключові слова
персонал підприємства, заробітна плата персоналу, кадровий склад, структура, фонд оплати праці, тарифна сітка, погодинна оплата, посадовий оклад, мотивація, премія, винагорода, компенсація, продуктивність праці, коефіцієнт, зарплатоємність, динаміка, personnel of the enterprise, salary of the personnel, personnel structure, structure, wage fund, tariff grid, hourly payment, official salary, motivation, bonus, remuneration, compensation, labor productivity, coefficient, salary capacity, dynamics