DSpace Repository

Управління витратами хлібоприймального підприємства

Show simple item record

dc.contributor.author Власенко, А.П.
dc.date.accessioned 2020-01-27T13:07:39Z
dc.date.available 2020-01-27T13:07:39Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10829
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління витратами підприємства. Проаналізовано основні тенденції розвитку ринку хлібопродуктів України, фінансово-господарську діяльність ПАТ «Балаклiйське хлiбоприймальне пiдприємство». Запропоновано заходи зі зниження витрат, а саме оновлення технологічної лінії з виробництва борошна. ru_RU
dc.description.abstract Diploma thesis deals with theoretical aspects of theoretical aspects of enterprise cost management. The basic tendencies of development of the market of bread products of Ukraine, financial and economic activity of PJSC "Balakliysky Bakery Company" are analyzed. Cost reduction measures are proposed, namely the upgrading of the flour production line.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject хлібоприймальне підприємство ru_RU
dc.subject управління витратами ru_RU
dc.subject процесний підхід ru_RU
dc.subject собівартість ru_RU
dc.subject бізнес-процес ru_RU
dc.subject bakery ru_RU
dc.subject cost management ru_RU
dc.subject process approach ru_RU
dc.subject cost ru_RU
dc.subject business process ru_RU
dc.subject 073 менеджмент
dc.subject кафедра менеджменту
dc.title Управління витратами хлібоприймального підприємства ru_RU
dc.title.alternative Cost Management of the Bakery Company ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account