DSpace Repository

Експертиза якості та розробка заходів щодо забезпечення прав споживачів при реалізації свіжого м’яса в торговельній мережі

Show simple item record

dc.contributor.author Скомороха, Т.О.
dc.date.accessioned 2020-04-22T09:16:38Z
dc.date.available 2020-04-22T09:16:38Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11376
dc.description.abstract В роботі проаналізовано класифікацію м’яса в Україні. Визначено споживні властивості м’яса та чинники їх формування. Проаналізовано стан системи захисту прав споживачів. Дана характеристика сучасному стану виробництва та експортно- імпортного товарообігу м’яса в Україні. Проаналізовано зміни законодавчого та нормативного забезпечення галузі тваринництва. Визначено порядок проведення експертизи м’яса яловичини та свинини. Проведено експертне оцінювання м’яса яловичини та свинини за органолептичними показниками із використанням балових шкал. Розроблено рекомендації щодо забезпечення прав споживачів при реалізації свіжого м’яса в торговельній мережі. ru_RU
dc.description.abstract This paper analyzes the classification of meat in Ukraine. Meat consumption properties and factors of their formation are determined. The state of the consumer protection system is analyzed. It describes the current state of production and exportimport trade in meat in Ukraine. Changes in the legislative and regulatory support of the livestock industry are analyzed. The procedure for the examination of beef and pork meat has been determined. Expert evaluation of beef and pork meat on organoleptic parameters using score scales. Consumer rights recommendations have been developed to market fresh meat in the retailer.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject експертиза ru_RU
dc.subject свіже м'ясо ru_RU
dc.subject захист прав споживачів ru_RU
dc.subject фальсифікація ru_RU
dc.subject ідентифікація ru_RU
dc.subject балові шкали ru_RU
dc.subject органолептична оцінка ru_RU
dc.subject expertise ru_RU
dc.subject fresh meat ru_RU
dc.subject protection of consumer rights ru_RU
dc.subject falsification ru_RU
dc.subject identification ru_RU
dc.subject score scales ru_RU
dc.subject organoleptic evaluation ru_RU
dc.subject 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність ru_RU
dc.subject кафедра експертизи товарів та послуг ru_RU
dc.title Експертиза якості та розробка заходів щодо забезпечення прав споживачів при реалізації свіжого м’яса в торговельній мережі ru_RU
dc.title.alternative Quality control and development of measures to ensure consumer rights in the sale of fresh meat in the retail network ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account