00 DSpace/Manakin Repository

Маркетингові стратегії розвитку кафе-кондитерської «180о»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Стойка, Х.І.
dc.date.accessioned 2021-02-23T09:48:32Z
dc.date.available 2021-02-23T09:48:32Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Стойка Х. І. Маркетингові стратегії розвитку кафе-кондитерської «180о» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за магістерською програмою «Управління готельним та ресторанним бізнесом» / Х. І. Стойка; наук. кер. О. Л. Михайлюк; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 73 с. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12416
dc.description.abstract У роботі розглядаються науково-теоретичні підходи щодо формування стратегії управління якістю послуг, маркетингові стратегії у сфері громадського харчування, нормативно-правова база сфери громадського харчування, сучасний стан і перспективи розвитку сфери харчування в Україні і регіоні. Проаналізовано сучасний стан і перспективи розвитку сфери харчування в Україні і регіоні. Запропоновано перспективи розвитку сфери харчування в Україні і регіоні, організаційни й та фінансовий стан кафе-кондитерської «180о» та обся греалізації продукції підприємства, розрахувано бюджет проєкту та витрати на реалізацію окремих завдань. en_US
dc.description.abstract The paper considers scientific and theoretical approaches to the formation of service quality management strategy, marketing strategies in the field of catering, regulatory framework for catering, the current state and prospects for the development of nutrition in Ukraine and the region. The current state and prospects of food development in Ukraine and the region are analyzed. Prospects for the development of food in Ukraine and the region, the organizational and financial condition of the cafe-confectionery "180o" and the volume of sales of the enterprise, the project budget and costs for the implementation of individual tasks.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject маркетингові стратегії en_US
dc.subject нормативно-правова база en_US
dc.subject нейромаркетинг en_US
dc.subject маркетингова політика en_US
dc.subject ресторанне господарство en_US
dc.subject маркетинговий план en_US
dc.subject баланс en_US
dc.subject стратегії розвитку en_US
dc.subject пандемія en_US
dc.subject організаційний та фінансовий план en_US
dc.subject рентабельність en_US
dc.subject marketing strategies en_US
dc.subject regulatoryframework en_US
dc.subject neuromarketing en_US
dc.subject marketing policy en_US
dc.subject publiccatering en_US
dc.subject marketingplan en_US
dc.subject balance en_US
dc.subject development strategies en_US
dc.subject pandemic en_US
dc.subject organizational and financial plan en_US
dc.subject profitability en_US
dc.subject 241 «Готельно-ресторанна справа» en_US
dc.subject кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу en_US
dc.title Маркетингові стратегії розвитку кафе-кондитерської «180о» en_US
dc.title.alternative Marketingstrategiesforthedevelopmentofacafe-confectionery "180°" en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу