DSpace Repository

Маркетингові комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу на прикладі «Cafe Forty Five» (ФОП «Денисов В.В.»)

Show simple item record

dc.contributor.author Андреєва, В.Ш.
dc.date.accessioned 2021-03-05T08:43:31Z
dc.date.available 2021-03-05T08:43:31Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Андрєєва В. Ш. Маркетингові комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу на прикладі «Cafe Forty Five» (ФОП «Денисов В.В.») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 075 «Маркетинг» за магістерською програмою «Стратегічний маркетинг» / В. Ш. Андрєєва; наук. кер. Н. В. Смирнова; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 112 с. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12501
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти маркетингових комунікацій сутність та складові елементи маркетингових комунікацій, основні етапи формування системи маркетингових комунікацій, сучасні маркетингові комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу. Проаналізовано профіль маркетингового маркетингового середовища і ефективність використання маркетингових комунікацій рестораном «Cafe Forty Five». Запропоновано наступні заходи удосконалення елементів маркетингових комунікацій підприємства ресторанного господарства: прийняття участі в Міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH, RestaurantExpo, професійний майданчик семінарів «INREST FORUM’21»; рекламна кампанія щодо формування і підтримки сприятливого іміджу ресторану «Cafe Forty Five»; впровадження сучасного рішення маркетингових комунікацій за допомогою використання QR- коду; генерація трафіку з соціальних мереж і тематичних ресурсів. en_US
dc.description.abstract Qualification work consists of three sections. The object of the study is the system of marketing communications in the management of the restaurant business "Cafe Forty Five". The paper considers the theoretical aspects of marketing communications, the essence and components of marketing communications, the main stages of formation of the system of marketing communications, modern marketing communications in the management of restaurant business. The profile of the marketing environment and the effectiveness of the use of marketing communications by the restaurant "Cafe Forty Five" are analyzed. The following measures to improve the elements of marketing communications of the restaurant business are proposed: participation in the International Expoforum of restaurant and hotel business and cleaning FoReCH, RestaurantExpo, professional platform of seminars "INREST FORUM'21"; advertising campaign to form and maintain a favorable image of the restaurant "Cafe Forty Five"; introduction of a modern solution of marketing communications through the use of QR-code; generation of traffic from social networks and thematic resources.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject маркетинг en_US
dc.subject маркетингова діяльність en_US
dc.subject маркетингове середовище en_US
dc.subject маркетингові комунікації en_US
dc.subject комплекс маркетингу en_US
dc.subject економічний ефект en_US
dc.subject ресторанний бізнес en_US
dc.subject marketing en_US
dc.subject marketing activity en_US
dc.subject marketing environment en_US
dc.subject marketing communications en_US
dc.subject marketing complex en_US
dc.subject economic effect en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.subject 075 «Маркетинг» en_US
dc.subject кафедра маркетингу en_US
dc.title Маркетингові комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу на прикладі «Cafe Forty Five» (ФОП «Денисов В.В.») en_US
dc.title.alternative Marketing communications in the management of restaurant businesses on the example of» Cafe Forty Five» (FOP «Denisov VV») en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account