DSpace Repository

Стратегiя розвитку гастрономiчного туризму (на прикладi ресторанної мережi «Реста»)

Show simple item record

dc.contributor.author Гурш, В.О.
dc.date.accessioned 2021-03-12T10:03:55Z
dc.date.available 2021-03-12T10:03:55Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Гурш В. О. Стратегiя розвитку гастрономiчного туризму (на прикладi ресторанної мережi «Реста») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 242 «Туризм» за магістерською програмою «Економіка та організація туристичної діяльності» / В. О. Гурш; наук. кер. С. Г. Нездоймiнов; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 79 с. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12546
dc.description.abstract У роботі розглядаються науково-теоретичні підходи до формування стратегії розвитку гастрономічного туризму. Висвітлена класифікація видів та форм гастрономічного туризму. Розглянутий світовий досвід формування стратегій розвитку гастрономічного туризму. Проаналізовано фінансово-господарська діяльність ресторанної мережі «Реста» та її конкурентоспроможність на ринку м. Одеси. Розроблено організаційні заходи щодо формування кластерної стратегії розвитку послуг ресторанної мережі «Реста» на ринку гастрономічного туризму. Запропоновано та обґрунтовано економічна доцільність кластерної стратегії розвитку послуг мережі «Реста». en_US
dc.description.abstract The qualifying work consists of an introduction, three chapters, conclusions, a list of sources used and applications. The work considers scientific and theoretical approaches to the formation of a strategy for the development of gastronomic tourism. The classification of directions and forms of gastronomic tourism is covered. The world experience of formation of strategies of development of gastronomic tourism is considered. The economic and organizational characteristics of the restaurant chain "Resta" and its competitiveness in the market of Odessa are analyzed. Organizational measures have been invented to form a cluster strategy for the development of Resta restaurant chain services. The economic expediency of the cluster strategy of services of the "Resta" network is offered and substantiated.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject гастрономічний туризм en_US
dc.subject підприємства ресторанного бізнесу en_US
dc.subject стратегії розвитку en_US
dc.subject ефективність господарської діяльності en_US
dc.subject рентабельність en_US
dc.subject кластери en_US
dc.subject кластерна стратегія en_US
dc.subject gastronomic tourism en_US
dc.subject restaurant business enterprises en_US
dc.subject development strategies en_US
dc.subject economic efficiency en_US
dc.subject profitability en_US
dc.subject clusters en_US
dc.subject cluster strategy en_US
dc.subject 242 «Туризм» en_US
dc.subject кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу en_US
dc.title Стратегiя розвитку гастрономiчного туризму (на прикладi ресторанної мережi «Реста») en_US
dc.title.alternative The strategy of development gastronomic tourism (using the example of the restaurant chain "Resta") en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account