00 DSpace/Manakin Repository

Розвиток сталого туризму: виклики і можливості для туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Давиденко, І.В.
dc.contributor.author Галасюк, С.С.
dc.contributor.author Нездоймінов, С.Г.
dc.contributor.author Шикіна, О.В.
dc.contributor.author Лебедєв, І.В.
dc.contributor.author Михайлюк, О.Л.
dc.contributor.author Герасименко, В.Г.
dc.contributor.author Ярьоменко, С.Г.
dc.contributor.author Бедрадіна, Г.К.
dc.contributor.author Davydenko, I.
dc.contributor.author Galasyuk, S.
dc.contributor.author Nezdoyminov, S.
dc.contributor.author Shykina, O.
dc.contributor.author Lebedev, I.
dc.contributor.author Mykhailyuk, O.
dc.contributor.author Gerasymenko, V.
dc.contributor.author Iaromenko, S.
dc.contributor.author Bedradina, A.
dc.date.accessioned 2021-04-29T10:21:49Z
dc.date.available 2021-04-29T10:21:49Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Розвиток сталого туризму: виклики і можливості для туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : матеріали круглого столу (м. Одеса, 19 квітня 2021 р.) / Одеський національний економічний університет. – Одеса: ОНЕУ, 2021. – 146 с. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12815
dc.description.abstract Збірник містить матеріали секцій круглого столу: «Сучасні тенденції розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Організаційно-економічні аспекти функціонування підприємств сфери туризму та гостинності», «Регіональні проблеми розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Міжнародний туризм: сучасні реалії, проблеми та перспективи розвитку в окремих країнах світу», «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом», «Використання сучасних інструментів маркетингу в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі», «Рекреаційний та екологічний аспекти розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Впровадження інноваційних технологій у сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі». Видання призначене для науковців, практиків, викладачів, співробітників органів виконавчої влади у сфері туризму, а також здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа». en_US
dc.description.abstract The collection contains materials of sections of the round table: «Modern trends in tourism and hotel and restaurant business», «Organizational and economic aspects of tourism and hospitality enterprises», «Regional problems of tourism and hotel and restaurant business», «International tourism: modern realities, problems and prospects of development in some countries of the world», «Management of tourism and hotel and restaurant business», «The use of modern marketing tools in the tourism and hotel and restaurant business», «Recreational and environmental aspects of tourism and hotel and restaurant business», «Introduction of innovative technologies in modern tourism and hotel and restaurant business». The publication is intended for scientists, practitioners, teachers, employees of executive bodies in the field of tourism, as well as higher education students majoring in «Tourism» and «Hotel and Restaurant Business».
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject туристичний та готельно-ресторанний бізнес en_US
dc.subject маркетинг і менеджмент в туризмі en_US
dc.subject регіональний розвиток туризму en_US
dc.subject інновації в готельному та ресторанного бізнесі en_US
dc.subject сталий розвиток туризму en_US
dc.subject tourism and hotel and restaurant business en_US
dc.subject marketing and management in tourism en_US
dc.subject regional tourism development en_US
dc.subject innovations in the hotel and restaurant business en_US
dc.subject sustainable development of tourism en_US
dc.title Розвиток сталого туризму: виклики і можливості для туристичного та готельно-ресторанного бізнесу en_US
dc.title.alternative Development of sustainable tourism: challenges and opportunities for tourism and hotel and restaurant business en_US
dc.type Conference en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу