У роботі досліджено економічну сутність поняття «імпортна діяльність»
підприємства та її особливості для підприємств галузі харчової промисловості,
охарактеризовано основні чинники, що впливають на імпортну діяльність підприємства
галузі харчової промисловості, узагальнено методи оцінювання ефективності імпортної
діяльності підприємства галузі харчової.
В ході дослідження надано організаційно-економічну характеристику
Підприємству "ФЛАГМАН" у формі ТОВ як суб’єкту зовнішньо-економічної діяльності,
проаналізовано чинники, що впливають на імпортну діяльність Підприємства
"ФЛАГМАН" у формі ТОВ, оцінено ефективність імпортної діяльності Підприємства
"ФЛАГМАН" у формі ТОВ.
В результаті запропоновано шляхи удосконалення контролю за чинниками, що
впливають на імпортну діяльність Підприємства "ФЛАГМАН" у формі ТОВ та
розроблено шляхи оптимізації витрат на здійснення імпортної діяльності Підприємства
"ФЛАГМАН" у формі ТОВ.
Qualification work for the Bachelor's Degree consists of three sections. The object of the
study is the import activity of food industry enterprise and ways of its improvement.
The economic essence of the concept of "import activity" of the enterprise and its features
for the food industry enterprise are studied, the basic factors influencing import activity of the
food industry enterprise are characterized, methods of estimation of efficiency of food industry
enterprise import activity are generalized.
In the course of the research the organizational and economic characteristics of
FLAGMAN LTD as a subject of foreign economic activity are given, the factors influencing the
import activity of FLAGMAN LTD are analyzed, the efficiency of import activity of
FLAGMAN LTD is evaluated.
As a result, ways of improvement of control over the factors affecting the import activity
of FLAGMAN LTD are proposed and ways of costs optimization of import activity of
FLAGMAN LTD are generated.