DSpace Repository

Стан та перспективи підвищення міжнародної конкурентоспроможності виноробного підприємства (на прикладі ТОВ «Винхол Оксамитне»)

Show simple item record

dc.contributor.author Радченко, О.О.
dc.date.accessioned 2021-12-20T09:33:09Z
dc.date.available 2021-12-20T09:33:09Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Радченко О. О. Стан та перспективи підвищення міжнародної конкурентоспроможності виноробного підприємства (на прикладі ТОВ «Винхол Оксамитне») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 292 «Міжнародні економічні відносини» за освітньою програмою «Міжнародна економіка» / О. О. Радченко; наук. кер. Ю. Г. Козак; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 99 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Radchenko.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретико-методичні основи дослідження міжнародної конкурентоспроможності виноробного підприємства. Досліджено чинники впливу на міжнародну конкурентоспроможність виноробного підприємства та систематизовано методи оцінки міжнародної конкурентоспроможності виноробного підприємства. Проаналізовано показники сучасного стану та динаміки експорту виноробної продукції ТОВ «Винхол Оксамитне». Проведено SWOT- та PEST - аналіз. Визначені чинники впливу на міжнародну конкурентоспроможність ТОВ «»Винхол Оксамитне». Проведена оцінка стану міжнародної конкурентоспроможності ТОВ «Винхол Оксамитне». Запропоновано напрями підвищення міжнародної конкурентоспроможності ТОВ «Винхол Оксамитне» за рахунок диверсифікації виробництва, диверсифікації ринків збуту, отримання географічної прив’язки. Особливий наголос зроблено на необхідності участі ТОВ «Винхол Оксамитне» у створенні виноградарсько-виноробного кластеру в Одеській області. en_US
dc.description.abstract The paper considers the theoretical and methodological foundations of the study of the international competitiveness of the winery. The factors influencing the international competitiveness of the winery are investigated and the methods of assessing the international competitiveness of the winery are systematized. Indicators of the current state and dynamics of exports of wine products of LLC " Vinehall Velvet" are analyzed. SWOT and PEST analysis was performed. Factors influencing the international competitiveness of Vinehall Velvet LLC have been identified. An assessment of the state of international competitiveness of Vinehall Velvet LLC was conducted. The directions of increase of the international competitiveness of " Vinehall Velvet LLC" at the expense of diversification of manufacture, diversification of the markets, reception of geographical reference are offered. Particular emphasis was placed on the need for participation of Vinehall Velvet LLC in the creation of a viticulture and wine cluster in the Odessa region.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject конкуренція en_US
dc.subject міжнародна конкурентоспроможність виноробного підприємства en_US
dc.subject світовий ринок виноробної продукції en_US
dc.subject SWOT- аналіз en_US
dc.subject PEST – аналіз en_US
dc.subject матриця БКГ en_US
dc.subject SPACE-аналіз en_US
dc.subject багатокутник конкурентоспроможності en_US
dc.subject профіль полярності en_US
dc.subject географічна прив’язка en_US
dc.subject виноградарсько-виноробний кластер en_US
dc.subject competition en_US
dc.subject international competitiveness of the wine enterprise en_US
dc.subject world market of wine products en_US
dc.subject SWOT-analysis en_US
dc.subject PEST-analysis en_US
dc.subject BCG matrix en_US
dc.subject SPACE-analysis en_US
dc.subject competitiveness polygon en_US
dc.subject polarity profile en_US
dc.subject geographical reference en_US
dc.subject viticulture and wine-growing cluster en_US
dc.title Стан та перспективи підвищення міжнародної конкурентоспроможності виноробного підприємства (на прикладі ТОВ «Винхол Оксамитне») en_US
dc.title.alternative The Status and prospects of increasing the international competitiveness of the winery (on the example of Vinehall Velvet LLC) en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account