00 DSpace/Manakin Repository

Управління якістю та конкурентоспроможністю послуг хлібоприймального підприємства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Цапенко, С.Ю.
dc.date.accessioned 2021-12-21T14:54:20Z
dc.date.available 2021-12-21T14:54:20Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Цапенко С. Ю. Управління якістю та конкурентоспроможністю послуг хлібоприймального підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 073 «Менеджмент» / С. Ю. Цапенко; наук. кер. Т. Б. Кублікова; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 67 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Tsapenko.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління якістю та конкурентоспроможністю підприємства. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та ділове середовище ПАТ «ДПЗКУ» «Кремидівське хлібоприймальне підприємство»». Запропоновано заходи з удосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю підприємства, що полягають у модернізації морально і технічно застарілих елементів обладнання елеваторного комплексу. en_US
dc.description.abstract The work deals with the theoretical aspects of quality management and competitiveness of the enterprise. The financial and economic activity and business environment of PJSC "DPZKU" "Kremydivske bread-making enterprise" are analyzed. Measures to improve the management of quality and competitiveness of the enterprise, which consist in the modernization of morally and technically obsolete elements of the elevator complex equipment, are proposed.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject підприємство en_US
dc.subject управління en_US
dc.subject якість en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject хлібоприймальне підприємство en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject enterprise en_US
dc.subject management en_US
dc.subject quality en_US
dc.subject competitiveness en_US
dc.subject bread - making enterprise en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.title Управління якістю та конкурентоспроможністю послуг хлібоприймального підприємства en_US
dc.title.alternative Management of quality and competitiveness of services of the bread-making enterprise en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу