DSpace Repository

Управління економічним потенціалом підприємства на ринку громадського харчування

Show simple item record

dc.contributor.author Кілієнко, Д.В.
dc.date.accessioned 2022-01-27T12:46:59Z
dc.date.available 2022-01-27T12:46:59Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Кілієнко Д. В. Управління економічним потенціалом підприємства на ринку громадського харчування : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 073 «Менеджмент» за освітньою програмою «Менеджмент» / Д. В. Кілієнко; наук. кер. Ю. В. Карпенко; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 65 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Kilienko.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні основи управління економічним потенціалом підприємства, зокрема сутність поняття "економічного потенціалу", його структуру, а також методичні підходи до оцінки економічного потенціалу підприємства. Проаналізовано ринок громадського харчування України за методом PEST, встановлено фактори, що мають найбільший вплив на діяльність підприємств громадського харчування. Запропоновано заходи щодо удосконалення управління економічним потенціалом кафе "У Карася", зокрема проект організації власної доставки онлайн – замовлень. en_US
dc.description.abstract The paper considers the theoretical foundations of managing the enterprise's economic potential, in particular the essence of the concept of "economic potential", its structure, as well as methodological approaches to assessing the economic potential of the enterprise. The public catering market of Ukraine is analyzed by the PEST method; the factors that have the greatest influence on the activity of public catering enterprises are established. Measures to improve the management of the economic potential of the cafe "U Karasya" are proposed, in particular the project of organizing its own online delivery of orders.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject економічний потенціал en_US
dc.subject управління економічним потенціалом en_US
dc.subject ринок громадського харчування України en_US
dc.subject economic potential en_US
dc.subject management of economic potential en_US
dc.subject public catering market of Ukraine en_US
dc.title Управління економічним потенціалом підприємства на ринку громадського харчування en_US
dc.title.alternative Management of economic potential of the enterprise in the market of public catering en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account