Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кілієнко, Д.В. | |
dc.date.accessioned | 2022-01-27T12:46:59Z | |
dc.date.available | 2022-01-27T12:46:59Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Кілієнко Д. В. Управління економічним потенціалом підприємства на ринку громадського харчування : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 073 «Менеджмент» за освітньою програмою «Менеджмент» / Д. В. Кілієнко; наук. кер. Ю. В. Карпенко; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 65 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Kilienko.pdf | |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні основи управління економічним потенціалом підприємства, зокрема сутність поняття "економічного потенціалу", його структуру, а також методичні підходи до оцінки економічного потенціалу підприємства. Проаналізовано ринок громадського харчування України за методом PEST, встановлено фактори, що мають найбільший вплив на діяльність підприємств громадського харчування. Запропоновано заходи щодо удосконалення управління економічним потенціалом кафе "У Карася", зокрема проект організації власної доставки онлайн – замовлень. | en_US |
dc.description.abstract | The paper considers the theoretical foundations of managing the enterprise's economic potential, in particular the essence of the concept of "economic potential", its structure, as well as methodological approaches to assessing the economic potential of the enterprise. The public catering market of Ukraine is analyzed by the PEST method; the factors that have the greatest influence on the activity of public catering enterprises are established. Measures to improve the management of the economic potential of the cafe "U Karasya" are proposed, in particular the project of organizing its own online delivery of orders. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | економічний потенціал | en_US |
dc.subject | управління економічним потенціалом | en_US |
dc.subject | ринок громадського харчування України | en_US |
dc.subject | economic potential | en_US |
dc.subject | management of economic potential | en_US |
dc.subject | public catering market of Ukraine | en_US |
dc.title | Управління економічним потенціалом підприємства на ринку громадського харчування | en_US |
dc.title.alternative | Management of economic potential of the enterprise in the market of public catering | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |