00 DSpace/Manakin Repository

Підвищення конкурентоспроможності готелю шляхом покращення якості обслуговування

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Мацканюк, М.В.
dc.date.accessioned 2022-07-06T10:30:29Z
dc.date.available 2022-07-06T10:30:29Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Мацканюк М. В. Підвищення конкурентоспроможності готелю шляхом покращення якості обслуговування: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра : спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою професійного спрямування «Управління та організація готельного та ресторанного бізнесу»/ М. В. Мацканюк; наук. кер. І. В.Лебедєв. – Одеса: ОНЕУ, 2021. – 69с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Matskaniuk.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Випускна робота складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – процес управління якістю послуг з метою підвищення конкурентоспроможності підприємств готельного господарства. У роботі розглядаються теоретичні аспекти … У даній дипломній роботі були розкриті такі поняття як гостинність, якість обслуговування, якість послуги, якість готельних послуг, Проаналізовано конкурентна середа готелю «Аркадія Плаза». В аналітичній частині досліджено конкурентоспроможність послуг готелю «Аркадія Плаза». Запропоновано визначення заходів з підвищення конкурентоспроможності послуг підприємств готельного господарства шляхом en_US
dc.description.abstract Thesis consists of three chapters. Research object - the process of managing the quality of services in order to increase the competitiveness of the hotel industry. In this dissertation, such concepts as hospitality, quality of service, quality of service, quality of hotel services, and the competitive environment of the hotel Arcadia «Plaza» were analyzed. The analytical part examines the competitiveness of service provided by the hotel Arcadia «Plaza». The ways of increasing the competitiveness of the services of the hotel enterprises have been determined.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject конкурентна позиція en_US
dc.subject готельне господарство en_US
dc.subject якість обслуговування en_US
dc.subject готельні послуги en_US
dc.subject 241 готельно-ресторанна справа en_US
dc.subject competitiveness en_US
dc.subject hotel industry en_US
dc.subject organization of hotel services. en_US
dc.title Підвищення конкурентоспроможності готелю шляхом покращення якості обслуговування en_US
dc.title.alternative Increasing the competitiveness of the hotel business by improving the quality of service en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу