DSpace Repository

Оцінка кон'юнктури та перспектив розвитку галузі кондитерських виробів України

Show simple item record

dc.contributor.author Гордiйчук, Д.О.
dc.date.accessioned 2022-07-11T11:15:04Z
dc.date.available 2022-07-11T11:15:04Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Гордiйчук, Дiана Олександрiвна Оцiнка кон'юнктури та перспективи розвитку галузi кондитерських виробiв України : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Дiана Олександрiвна Гордiйчук ; наук. кер. Володимир Анатолiйович Карпов . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 81 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Gordiychuk.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Розглянуто поняття та особливості дослідження кон’юнктури ринку, методичні підходи щодо аналізу та прогнозування кон’юнктури ринку, методика оцінки ринкової кон’юнктури кондитерських виробів України. Надано загальну оцінку стану ринку кондитерських виробів України; виявлено специфіку ринку. Визначено основні проблеми галузі; зроблено прогноз стану ринку кондитерських виробів України. en_US
dc.description.abstract The concept and features of market conditions research, methodological approaches to the analysis and forecasting of market conditions, features of assessing the market situation of confectionery in Ukraine are considered. The general estimation of a condition of the market of confectionery of Ukraine is given; identified the specifics of the market. The main problems of the industry are identified; the forecast of a condition of the market of confectionery of Ukraine is made.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject кон’юнктура ринку en_US
dc.subject прогнозування en_US
dc.subject кондитерські виробі en_US
dc.subject виробнича функція en_US
dc.subject трендові моделі en_US
dc.subject кореляційно-регресійний аналіз en_US
dc.subject метод найменших квадратів en_US
dc.subject прогноз динаміці en_US
dc.subject 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність en_US
dc.subject market conditions en_US
dc.subject forecasting en_US
dc.subject confectionery en_US
dc.subject production function en_US
dc.subject trend models en_US
dc.subject correlation-regression analysis en_US
dc.subject least squares method en_US
dc.subject dynamics forecast. en_US
dc.title Оцінка кон'юнктури та перспектив розвитку галузі кондитерських виробів України en_US
dc.title.alternative The assessment of the conjuncture and prospects for the development of the confectionery industry of Ukraine. en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account