Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гордiйчук, Д.О. | |
dc.date.accessioned | 2022-07-11T11:15:04Z | |
dc.date.available | 2022-07-11T11:15:04Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Гордiйчук, Дiана Олександрiвна Оцiнка кон'юнктури та перспективи розвитку галузi кондитерських виробiв України : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Дiана Олександрiвна Гордiйчук ; наук. кер. Володимир Анатолiйович Карпов . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 81 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Gordiychuk.pdf | |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | Розглянуто поняття та особливості дослідження кон’юнктури ринку, методичні підходи щодо аналізу та прогнозування кон’юнктури ринку, методика оцінки ринкової кон’юнктури кондитерських виробів України. Надано загальну оцінку стану ринку кондитерських виробів України; виявлено специфіку ринку. Визначено основні проблеми галузі; зроблено прогноз стану ринку кондитерських виробів України. | en_US |
dc.description.abstract | The concept and features of market conditions research, methodological approaches to the analysis and forecasting of market conditions, features of assessing the market situation of confectionery in Ukraine are considered. The general estimation of a condition of the market of confectionery of Ukraine is given; identified the specifics of the market. The main problems of the industry are identified; the forecast of a condition of the market of confectionery of Ukraine is made. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | кон’юнктура ринку | en_US |
dc.subject | прогнозування | en_US |
dc.subject | кондитерські виробі | en_US |
dc.subject | виробнича функція | en_US |
dc.subject | трендові моделі | en_US |
dc.subject | кореляційно-регресійний аналіз | en_US |
dc.subject | метод найменших квадратів | en_US |
dc.subject | прогноз динаміці | en_US |
dc.subject | 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність | en_US |
dc.subject | market conditions | en_US |
dc.subject | forecasting | en_US |
dc.subject | confectionery | en_US |
dc.subject | production function | en_US |
dc.subject | trend models | en_US |
dc.subject | correlation-regression analysis | en_US |
dc.subject | least squares method | en_US |
dc.subject | dynamics forecast. | en_US |
dc.title | Оцінка кон'юнктури та перспектив розвитку галузі кондитерських виробів України | en_US |
dc.title.alternative | The assessment of the conjuncture and prospects for the development of the confectionery industry of Ukraine. | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |