Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Григор’єва, І.І. | |
dc.date.accessioned | 2022-07-21T07:51:12Z | |
dc.date.available | 2022-07-21T07:51:12Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Григор'єва, Iнна Iгорiвна Удосконалення органiзацiї надання послуг харчування в санаторно-курортних закладах( на прикладi санаторiю " Бiла Акацiя" : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 242 "Туризм" за освiтньою програмою "Економiка i органiзацiя туристичної дiяльностi" / Iнна Iгорiвна Григор'єва ; наук. кер. Iрина Миколаївна Єгупова . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 77 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Grigorieva.pdf | |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються науково-теоретичні аспекти організації харчування туристів у санаторно-курортних закладах. Досліджені основи раціонального та фізіологічного харчування людини, визначені сучасні підходи до організації послуг харчування та загальні принципи лікувального дієтичного харчування в санаторно-курортних закладах. Проаналізовані основні техніко-економічні показники діяльності санаторію-профілакторію «Біла Акація» і його фінансового стану. Представлені результати комплексного аналізу організації послуг харчування, виявлені резерви їх покращення. За результатами аналізу надані рекомендації щодо удосконалення організації послуг харчування в санаторії, обгрунтована доцільність впровадження іноваційної технології приготування страв «Sous Vide», що підкріплено необхідними техніко-економічними розрахунками. | en_US |
dc.description.abstract | The paper considers scientific and theoretical aspects of the organization of catering for tourists in sanatoriums. The basics of rational and physiological human nutrition are studied, modern approaches to the organization of food services and general principles of medical dietary nutrition in sanatoriums are determined. The main technical and economic indicators of the sanatorium-dispensary "White Acacia" and its financial condition are analyzed. The results of the complex analysis of the organization of food services are presented, the reserves of their improvement are revealed. According to the results of the analysis, recommendations for improving the organization of food services in the sanatorium, the feasibility of implementing innovative technology of cooking "Sous Vide", which is supported by the necessary technical and economic calculations. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | раціональні та фізіологічні норми | en_US |
dc.subject | лікувальне дієтичне харчування | en_US |
dc.subject | послуги харчування | en_US |
dc.subject | організація | en_US |
dc.subject | санаторно-курортний | en_US |
dc.subject | стандарти обслуговування | en_US |
dc.subject | реабілітація | en_US |
dc.subject | технологія | en_US |
dc.subject | термін окупності | en_US |
dc.subject | 242 туризм | en_US |
dc.subject | rational and physiological norms | en_US |
dc.subject | medical dietary food | en_US |
dc.subject | food services | en_US |
dc.subject | organization | en_US |
dc.subject | sanatorium | en_US |
dc.subject | service standards | en_US |
dc.subject | rehabilitation | en_US |
dc.subject | technology | en_US |
dc.subject | payback period | en_US |
dc.title | Удосконалення організації надання послуг харчування в санаторно-курортних закладах (на прикладі санаторію «Біла Акація) | en_US |
dc.title.alternative | Improving the organization of food services in sanatoriums (for example, the sanatorium «White Acacia») | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |