00 DSpace/Manakin Repository

Розробка рекомендацій щодо удосконалення маркетингової товарної політики ПАТ «ЕННІ ФУДЗ» на ринку харчових концентратів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Аргінська, Л.Д.
dc.date.accessioned 2022-07-25T08:03:11Z
dc.date.available 2022-07-25T08:03:11Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Аргiнська, Лєйля Дiляверiвна Розробка рекомендацiй щодо удосконалення маркетингової товарної полiтики ПАТ "ЕННI ФУДЗ"на ринку харчових концентратiв : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 075 "Маркетинг" за освiтньою програмою "Маркетинг" / Лєйля Дiляверiвна Аргiнська ; наук. кер. Юрiй Миколайович Сотнiков . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 78 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Arhinska.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота бакалавра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – публічне акціонерне товариство «Енні Фудз» міста Одеса. У роботі розглядаються теоретичні та методичні аспекти формування товарної політики, основні умови проведення товарної політики на підприємстві. Проаналізовано маркетингове середовище ПАТ «Енні Фудз», виявлена оцінка та конкурентоспроможність підприємства. Запропоновано рекомендації щодо вдосконалення товарної політики підприємства, зокрема виявлення напрямків розширення асортименту та удосконалення існуючого продукту. en_US
dc.description.abstract The bachelor qualification work consists of three sections. Object of study - public jointstock company "Enni Foods" of Odessa. The work deals with the theoretical and methodological aspects of product policy formation, the main conditions for conducting product policy at the enterprise. Author analysis marketing environment of PJSC "Enni Foods", identified assessment and competitiveness of the enterprise. Recommendations for improving the product policy of the enterprise, in particular, identifying areas for directions of expanding the range and improving the existing product.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject товарна політика en_US
dc.subject асортимент en_US
dc.subject маркетингове середовище en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject продукт en_US
dc.subject SWOT-аналіз en_US
dc.subject маркетинг en_US
dc.subject 075 маркетинг en_US
dc.subject product policy en_US
dc.subject range en_US
dc.subject marketing environment en_US
dc.subject competitiveness en_US
dc.subject product en_US
dc.subject SWOT-analysis en_US
dc.subject marketing en_US
dc.title Розробка рекомендацій щодо удосконалення маркетингової товарної політики ПАТ «ЕННІ ФУДЗ» на ринку харчових концентратів en_US
dc.title.alternative Development of recommendations for improving the marketing product policy of PJSC “ENNI FOODS” in the market of food concentrates en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу