00 DSpace/Manakin Repository

Економічне обґрунтування проєкту створення ресторану європейської та японської кухні

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Жарікова, В.Д.
dc.date.accessioned 2022-07-27T10:50:21Z
dc.date.available 2022-07-27T10:50:21Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Жарiкова, Валерiя Дмитрiвна Економiчне обгрунтування проєкту створення ресторану європейської та японської кухнi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Валерiя Дмитрiвна Жарiкова ; наук. кер. Андрiй Вадимович Андрейченко . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 73 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Zharikova.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного бізнесу Проаналізовано нормативно-правову базу для відкриття власної справи у сфері ресторанного бізнесу, стартові та поточні витрати та можливі ризики тощо. Запропоновано засоби щодо мінімізації ризиків. en_US
dc.description.abstract The work deals with the theoretical aspects of starting your own business in the restaurant business. Author analysis The regulatory framework for starting your own business in the restaurant business, start-up and current costs and possible risks, etc.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject підприємництво en_US
dc.subject ресторанний бізнес en_US
dc.subject ресторанне господарство en_US
dc.subject ресторан en_US
dc.subject власна справа en_US
dc.subject ризики en_US
dc.subject європейська кухня en_US
dc.subject японська кухня en_US
dc.subject витрати en_US
dc.subject 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність en_US
dc.subject entrepreneurship
dc.subject restaurant business
dc.subject restaurant business
dc.subject restaurant
dc.subject own business
dc.subject risks
dc.subject European cuisine
dc.subject Japanese cuisine
dc.subject costs
dc.title Економічне обґрунтування проєкту створення ресторану європейської та японської кухні en_US
dc.title.alternative The economic justification of the project of creation of the restaurant with European and Japanese kitchen en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу