DSpace Repository

Економічне обґрунтування проєкту створення служби доставки їжі

Show simple item record

dc.contributor.author Стрижак, К.О.
dc.date.accessioned 2022-07-27T11:15:35Z
dc.date.available 2022-07-27T11:15:35Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Стрижак, Катерина Олегiвна Економiчне обгрунтування проекту створення служби доставки їжi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Катерина Олегiвна Стрижак ; наук. кер. Станiслав Анатолiйович Горбаченко . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 73 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Stryzhak.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в cфері доставки їжі; розглянуто загальну концепцію створення служби доставки їжі, досліджуються нормативно-правове регулювання доставки їжі в Україні. Проаналізовано конкурентне середовище на ринку доставки їжі та визначені внутрішні конкурентні переваги новостворюваного бізнесу. Запропоновано проєкт створення служби доставки їжі. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховано поточні витрати та прогнозовано прибуток від реалізації, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації. en_US
dc.description.abstract The work deals with the theoretical aspects of starting your own business in the food delivery field; the general concept of creation food delivery service is considered, normative-legal regulation of food delivery service in Ukraine is investigated. The competitive environment in the food delivery service is analysed and the internal competitive advantages of the newly created business are determined. A project to create food delivery service has been proposed. The start-up capital for the project implementation has been formed, the current costs have been calculated and the profit from the implementation has been forecasted, the possible risks of the project implementation and the ways of their minimisation have been characterised.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject доставка їжі en_US
dc.subject кур’єр en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject ризик en_US
dc.subject 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність en_US
dc.subject project en_US
dc.subject delivery service en_US
dc.subject messenger en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject risk en_US
dc.title Економічне обґрунтування проєкту створення служби доставки їжі en_US
dc.title.alternative Economic justification of the project of creating food delivery service en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account