Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Стрижак, К.О. | |
dc.date.accessioned | 2022-07-27T11:15:35Z | |
dc.date.available | 2022-07-27T11:15:35Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Стрижак, Катерина Олегiвна Економiчне обгрунтування проекту створення служби доставки їжi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Катерина Олегiвна Стрижак ; наук. кер. Станiслав Анатолiйович Горбаченко . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 73 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Stryzhak.pdf | |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в cфері доставки їжі; розглянуто загальну концепцію створення служби доставки їжі, досліджуються нормативно-правове регулювання доставки їжі в Україні. Проаналізовано конкурентне середовище на ринку доставки їжі та визначені внутрішні конкурентні переваги новостворюваного бізнесу. Запропоновано проєкт створення служби доставки їжі. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховано поточні витрати та прогнозовано прибуток від реалізації, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації. | en_US |
dc.description.abstract | The work deals with the theoretical aspects of starting your own business in the food delivery field; the general concept of creation food delivery service is considered, normative-legal regulation of food delivery service in Ukraine is investigated. The competitive environment in the food delivery service is analysed and the internal competitive advantages of the newly created business are determined. A project to create food delivery service has been proposed. The start-up capital for the project implementation has been formed, the current costs have been calculated and the profit from the implementation has been forecasted, the possible risks of the project implementation and the ways of their minimisation have been characterised. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | проєкт | en_US |
dc.subject | доставка їжі | en_US |
dc.subject | кур’єр | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.subject | ризик | en_US |
dc.subject | 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність | en_US |
dc.subject | project | en_US |
dc.subject | delivery service | en_US |
dc.subject | messenger | en_US |
dc.subject | efficiency | en_US |
dc.subject | risk | en_US |
dc.title | Економічне обґрунтування проєкту створення служби доставки їжі | en_US |
dc.title.alternative | Economic justification of the project of creating food delivery service | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |