DSpace Repository

Економічне обґрунтування проєкту створення закладу ресторанного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Шундровська, Д.Д.
dc.date.accessioned 2022-07-27T11:29:36Z
dc.date.available 2022-07-27T11:29:36Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Шундровська, Дарина Денисiвна Енергетичне обгрунтування проекту створення закладу ресторанного господарства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Дарина Денисiвна Шундровська ; наук. кер. Наталiя Василiвна Доброва . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 80 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Shundrovskaya.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного бізнесу: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері ресторанного бізнесу; обґрунтовані організаційно-правова форма и система оподаткування новоствореного бізнесу. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного господарства у с. Нерубайське Одеської області та визначені внутрішні переваги створюваного ресторану. Розраховано витрати на створення та функціонування ресторану. Спрогнозовано прибуток від реалізації продукції та послуг. Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації. en_US
dc.description.abstract The work deals with the theoretical principles of starting a business in the in the sphere of the restaurant business: the business-idea of the beginning of the public service has been examined; to continue legal regulation of business activities in Ukraine in the restaurant business; priming the organizational and legal form and the system of subsidies to the newly created business. The competitive environment in the sphere of the restaurant state near the village was analyzed Nerubaysk Odesa region and appointed internally for the creation of a restaurant. The costs of establishing and operating of the restaurant. Income from the sale of services forecasted. The economic efficiency of the project reviewed. The possible risks analyzed and measures to minimize them proposed.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ресторанний бізнес en_US
dc.subject ресторан en_US
dc.subject бізнес-ідея en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject прибутковість en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject доцільність en_US
dc.subject ризик en_US
dc.subject 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.subject restaurant en_US
dc.subject business idea en_US
dc.subject project en_US
dc.subject profitability en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject expedience en_US
dc.subject risk en_US
dc.title Економічне обґрунтування проєкту створення закладу ресторанного господарства en_US
dc.title.alternative The economic justification of the project of creation of the restaurant en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account