У першому розділі «Теоретичні аспекти мотивації та стимулювання праці на
підприємстві» розглядається суть та значення мотивування та стимулювання персоналу, аналізуються методики мотивації персоналу.
У другому розділі «Аналіз та оцінка господарської діяльності ТОВ "СІЛЬПОФуд" проводиться аналіз діючої системи мотивації працівників підприємства ТОВ «Сільпо-Фуд», визначаються проблеми стимулювання продуктивної праці персоналу. У третьому розділі «Шляхи удосконалення системи
мотивації та стимулювання праці ТОВ "Сільпо-Фуд" запропоновано проведення мотиваційних заходів для покращення мотивації персоналу шляхом підвищення заробітної плати та отримання бонусів та премій.
In the first section “Theoretical Aspects of Motivation and Stimulation of Practice in Entrepreneurship”, the essence and meaning of motivation and stimulation of personnel are examined, methods of motivation for personnel are analyzed.
At another branch "Analysis and assessment of the government activity of TOV "SILPO-Food", an
analysis of the viable system of motivation for the production of TOV "Silpo-Food" is carried out, problems of stimulating the productive work of the staff are identified. At the third branch "Ways to Improve the System of Motivation and Stimulation of Practice" TOV "Silpo-Food" it was approved to carry out motivational visits to improve the motivation of the staff by way of increasing wages and removing bonuses and bonuses.