DSpace Repository

Шляхи підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємств харчової галузі (на прикладі ТОВ «Данон Дніпро»)

Show simple item record

dc.contributor.author Коржановська, А.С.
dc.date.accessioned 2022-09-26T10:25:02Z
dc.date.available 2022-09-26T10:25:02Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Шляхи пiдвищення мiжнародної конкурентоспроможностi пiдприємств харчової галузi ( на прикладi ТВ "ДАНОН ДНIПРО") : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 292 "Мiжнароднi економiчнi вiдносини " за освiтньою програмою "Мiжнародна економiка" / Анастасiя Сергiївна Коржановська . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 79 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Korzhanovska.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Одеський національний економічний університет. - Одеса, 2022 р. Кваліфікаційна робота бакалавра складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження є міжнародна конкурентоспроможність підприємств харчової галузі. У роботі розглядаються теоретичні аспекти міжнародної конкурентоспроможності підприємств. Встановлена типологія конкурентоспроможності підприємств. Визначенні чинники, що впливають на стан міжнародної конкурентоспроможності підприємств харчової галузі. Проаналізовано сучасний стан міжнародної конкурентоспроможності підприємств. Оцінено ефективність міжнародної конкурентоспроможності підприємств харчової галузі. Запропоновано напрями розвитку міжнародної конкурентоспроможності підприємств. en_US
dc.description.abstract The bachelor's thesis consists of three sections. The object of the study is the international competitiveness of food companies. The theoretical aspects of international competitiveness of enterprises are considered in the work. The typology of enterprise competitiveness is established. Factors influencing the state of international competitiveness of food enterprises have been identified. The current state of international competitiveness of enterprises is analyzed. The efficiency of international competitiveness of food enterprises is estimated. The directions of development of the international competitiveness of the enterprises are offered.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject міжнародна конкурентоспроможність en_US
dc.subject харчова галузь en_US
dc.subject зовнішня торгівля en_US
dc.subject експорт en_US
dc.subject стан розвитку en_US
dc.subject 292 міжнародні економічні відносини en_US
dc.subject international competitiveness en_US
dc.subject food industry en_US
dc.subject foreign trade en_US
dc.subject export en_US
dc.subject state of development en_US
dc.title Шляхи підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємств харчової галузі (на прикладі ТОВ «Данон Дніпро») en_US
dc.title.alternative Ways to increase the international competitiveness of food industry enterprises (on the example of "Danone Dnipro") en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account