Одеський національний економічний університет. - Одеса, 2022 р.
Кваліфікаційна робота бакалавра складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження є міжнародна конкурентоспроможність підприємств харчової галузі.
У роботі розглядаються теоретичні аспекти міжнародної конкурентоспроможності підприємств. Встановлена типологія конкурентоспроможності підприємств. Визначенні чинники, що впливають на стан міжнародної конкурентоспроможності підприємств харчової галузі.
Проаналізовано сучасний стан міжнародної конкурентоспроможності підприємств. Оцінено ефективність міжнародної конкурентоспроможності підприємств харчової галузі.
Запропоновано напрями розвитку міжнародної конкурентоспроможності підприємств.
The bachelor's thesis consists of three sections. The object of the study is the international competitiveness of food companies.
The theoretical aspects of international competitiveness of enterprises are considered in the work. The typology of enterprise competitiveness is established. Factors influencing the state of international competitiveness of food enterprises have been identified.
The current state of international competitiveness of enterprises is analyzed. The efficiency of international competitiveness of food enterprises is estimated.
The directions of development of the international competitiveness of the enterprises are offered.