DSpace Repository

Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств готельного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Бистра, К.І.
dc.date.accessioned 2022-10-12T07:02:48Z
dc.date.available 2022-10-12T07:02:48Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Шляхи пiдвищення конкурентоспроможностi пiдприємств готельного господарства (на прикладi готелю "Рiв'єра") : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр зi спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Ксенiя Iгорiвна Бистра ; наук. кер. Iрина Миколаївна Єгупова . -Одеса: ОНЕУ, 2022.- 71с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Bystra.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні основи аналізу конкурентоспроможності готельних підприємств. Визначені поняття конкурентоспроможності, її основні чинники і показники. Досліджені методи оцінки та показники конкурентоспроможності підприємств, визначені сучасні напрямки підвищення конкурентоспроможності підприємств готельної індустрії. Проаналізовані основні економічні показники діяльності готелю «Рів’єра» та його фінансового стану. Представлені результати комплексного аналізу конкурентного середовища та конкурентних переваг готелю «Рів’єра», виявлені резерви їх покращення. За результатами аналізу запропоновані рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності послуг готелю «Рів’єра». Обґрунтована доцільність відкриття сауни в готелі, проведені необхідні техніко-економічні розрахунки. en_US
dc.description.abstract The paper considers the theoretical foundations of the analysis of the competitiveness of hotel enterprises. The concepts of competitiveness, its main factors and indicators are defined. The methods of estimation and indicators of competitiveness of the enterprises are investigated, the modern directions of increase of competitiveness of the enterprises of the hotel industry are defined. The main economic indicators of the Riviera Hotel and its financial condition are analyzed. The results of the complex analysis of the competitive environment and competitive advantages of the Riviera Hotel are presented, the reserves of their improvement are revealed. Based on the results of the analysis, recommendations are proposed to increase the competitiveness of the Riviera Hotel services. The expediency of opening a sauna in the hotel is substantiated, the necessary technical and economic calculations are made.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject метод en_US
dc.subject чинники en_US
dc.subject показник en_US
dc.subject середовище en_US
dc.subject переваги en_US
dc.subject конкуренти en_US
dc.subject готель en_US
dc.subject ранги en_US
dc.subject бали en_US
dc.subject термін окупності en_US
dc.subject 241 готельно-ресторанна справа en_US
dc.subject competitiveness en_US
dc.subject method en_US
dc.subject factors en_US
dc.subject indicator en_US
dc.subject environment en_US
dc.subject advantages en_US
dc.subject competitors en_US
dc.subject hotel en_US
dc.subject ranks en_US
dc.subject points en_US
dc.subject payback period en_US
dc.title Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств готельного господарства en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account