DSpace Repository

Дослідження якості надання послуг у закладах готельно- ресторанного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Жуматій, Я. А.
dc.date.accessioned 2022-10-12T08:41:13Z
dc.date.available 2022-10-12T08:41:13Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Дослiдження якостi надання послуг у закладах готельно-ресторанного господарства (на прикладi готелю "Гостинний двiр") : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр зi спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Яна Анатолiївна Жуматiй ; наук. кер. Тетяна Анатолiвна Кундiловська . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 72 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Zhumatiy.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. Об’єктом дослідження є процес організації обслуговування туристів у туристичних готелях. Предмет дослідження – сукупність теоретичних і практичних аспектів удосконалення якості обслуговування гостей у готелях на прикладі готелю «Гостинний двір». Метою дослідження є оцінка якості надання послуг та розробка практичних рекомендацій організаційного характеру, спрямованих на вдосконалення якості організації обслуговування гостей у готелі «Гостинний двір». У роботі проаналізовано готельний бізнес як складову інфраструктури гостинності. Оцінюється якість надання основних та додаткових послуг готелю «Гостинний двір». Проаналізовано конкурентні позиції готелю «Гостинний двір» на ринку готельних послуг с. Мигія. Визначено шляхи оптимізації готельного продукту готелю «Гостинний двір». Розроблено напрями підвищення якості обслуговування гостей в готелі «Гостинний двір». en_US
dc.description.abstract Qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, a list of sources used, appendices. The object of the study is the process of organizing tourist services in tourist hotels. The subject of the research is a set of theoretical and practical aspects of improving the quality of guest service in hotels on the example of the hotel «Gostiniy Dvir». The purpose of the study is to assess the quality of services and develop practical recommendations of an organizational nature aimed at improving the quality of guest service in the hotel «Gostiniy Dvir». The paper analyzes the hotel business as part of the hospitality infrastructure. The quality of basic and additional services of the hotel «Gostiniy Dvir» is assessed. The competitive positions of the hotel «Gostiniy Dvir» in the market of hotel services with. Migiya. Ways to optimize the hotel product of the hotel «Gostiniy Dvir» are identified. Directions for improving the quality of guest service at the «Gostiny Dvir» hotel have been developed.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject готель en_US
dc.subject готельне господарство en_US
dc.subject анкетування, en_US
dc.subject якість надання послуг en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject 241 готельно-ресторанна справа en_US
dc.subject hotel en_US
dc.subject hotel management en_US
dc.subject questionnaire en_US
dc.subject quality of service provision en_US
dc.subject competitiveness en_US
dc.title Дослідження якості надання послуг у закладах готельно- ресторанного господарства en_US
dc.title.alternative Research of quality of rendering of services in establishments of hotel and restaurant economy en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account