Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатку. Загальний обсяг кваліфікаційної роботи становить 84 сторінки. Робота містить 14 таблиць, 15 малюнків, 1 додаток. Список використаних джерел включає 68 найменувань.
Об'єкт дослідження – підприємства швидкого харчування світу, України та Одеського регіону.
Предмет дослідження – теоретичні і практичні аспекти розвитку підприємств швидкого харчування у світі, Україні та Одеському регіоні.
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Наводиться характеристика основних понять і визначень сфери ресторанного господарства, аналізується нормативно-правова база сфери ресторанного господарства.
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СВІТОВОГО ДОСВІДУ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Аналізується сучасний стан і перспективи розвитку сфери швидкого харчування у світі, досліджуються нові тенденції у сфері швидкого харчування, аналізується національний ринок сфери харчування.
РОЗДІЛ 3. ІНСТРУМЕНТИ ВПРОВАДЖЕННЯ СВІТОВОГО ДОСВІДУ ДЛЯ УСПІШНОГО ФУНКЦІОНУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ОДЕСЬКОГО РЕГІОНУ. Аналізується ринок підприємств швидкого харчування в Одеському регіоні, формулюються перспективи впровадження найкращих практик для розвитку підприємств швидкого харчування Одеського регіону.
Qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, a list of sources used, an appendix. The total volume of qualifying work is 84 pages. The work contains 14 tables, 15 figures, 1 appendix. The list of used sources includes 68 names.
The object of research - fast food companies in the world, Ukraine and Odessa region.
The subject of research - theoretical and practical aspects of the development of fast food in the world, Ukraine and Odessa region.
SECTION 1. THEORETICAL FUNDAMENTALS OF RESTAURANT DEVELOPMENT. The characteristic of the basic concepts and definitions of the sphere of restaurant economy is given, the normative-legal base of the sphere of restaurant economy is analyzed.
SECTION 2. ANALYSIS OF WORLD EXPERIENCE OF RESTAURANT ENTERPRISE DEVELOPMENT. The current state and prospects of development of fast food in the world are analyzed, new trends in fast food are studied, the national food market is analyzed.
SECTION 3. TOOLS OF IMPLEMENTATION OF WORLD EXPERIENCE FOR SUCCESSFUL FUNCTIONING OF RESTAURANTS OF THE RESTAURANT ECONOMY OF THE ODESSA REGION. The market of fast food enterprises in the Odessa region is analyzed, prospects of introduction of the best practices for development of the fast food enterprises of the Odessa region are formulated.