00 DSpace/Manakin Repository

Застосування світового досвіду розвитку закладів швидкого харчування для Одеського регіону

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Іліоска, К.
dc.date.accessioned 2022-10-12T10:27:28Z
dc.date.available 2022-10-12T10:27:28Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Застосування свiтового досвiду розвитку закладiв швидкого харчування для Одеського регiону : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього спупеня бакалавр зi спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою " Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Крiстiна Iлiоска ; наук. кер. Олена Леонiдiвна Михайлюк . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 84 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Ilioska.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатку. Загальний обсяг кваліфікаційної роботи становить 84 сторінки. Робота містить 14 таблиць, 15 малюнків, 1 додаток. Список використаних джерел включає 68 найменувань. Об'єкт дослідження – підприємства швидкого харчування світу, України та Одеського регіону. Предмет дослідження – теоретичні і практичні аспекти розвитку підприємств швидкого харчування у світі, Україні та Одеському регіоні. РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Наводиться характеристика основних понять і визначень сфери ресторанного господарства, аналізується нормативно-правова база сфери ресторанного господарства. РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СВІТОВОГО ДОСВІДУ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Аналізується сучасний стан і перспективи розвитку сфери швидкого харчування у світі, досліджуються нові тенденції у сфері швидкого харчування, аналізується національний ринок сфери харчування. РОЗДІЛ 3. ІНСТРУМЕНТИ ВПРОВАДЖЕННЯ СВІТОВОГО ДОСВІДУ ДЛЯ УСПІШНОГО ФУНКЦІОНУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ОДЕСЬКОГО РЕГІОНУ. Аналізується ринок підприємств швидкого харчування в Одеському регіоні, формулюються перспективи впровадження найкращих практик для розвитку підприємств швидкого харчування Одеського регіону. en_US
dc.description.abstract Qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, a list of sources used, an appendix. The total volume of qualifying work is 84 pages. The work contains 14 tables, 15 figures, 1 appendix. The list of used sources includes 68 names. The object of research - fast food companies in the world, Ukraine and Odessa region. The subject of research - theoretical and practical aspects of the development of fast food in the world, Ukraine and Odessa region. SECTION 1. THEORETICAL FUNDAMENTALS OF RESTAURANT DEVELOPMENT. The characteristic of the basic concepts and definitions of the sphere of restaurant economy is given, the normative-legal base of the sphere of restaurant economy is analyzed. SECTION 2. ANALYSIS OF WORLD EXPERIENCE OF RESTAURANT ENTERPRISE DEVELOPMENT. The current state and prospects of development of fast food in the world are analyzed, new trends in fast food are studied, the national food market is analyzed. SECTION 3. TOOLS OF IMPLEMENTATION OF WORLD EXPERIENCE FOR SUCCESSFUL FUNCTIONING OF RESTAURANTS OF THE RESTAURANT ECONOMY OF THE ODESSA REGION. The market of fast food enterprises in the Odessa region is analyzed, prospects of introduction of the best practices for development of the fast food enterprises of the Odessa region are formulated.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject об’єкти швидкого харчування Одеського регіону en_US
dc.subject кафе en_US
dc.subject ресторанне господарство en_US
dc.subject нормативно-правова база сфери ресторанного господарства en_US
dc.subject ринок підприємств швидкого харчування en_US
dc.subject 241 готельно-ресторанна справа en_US
dc.subject fast food facilities of Odessa region en_US
dc.subject cafe en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.subject normative-legal base of restaurant business en_US
dc.subject fast food market en_US
dc.title Застосування світового досвіду розвитку закладів швидкого харчування для Одеського регіону en_US
dc.title.alternative Application of world experience in the development of fast food restaurants for the Odessa region en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу