DSpace Repository

Маркетингова політика просування послуг ресторану 12 Monkeys

Show simple item record

dc.contributor.author Топал, Д.Д.
dc.date.accessioned 2022-10-12T11:35:24Z
dc.date.available 2022-10-12T11:35:24Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Маркетингова полiтика просування послуг ресторану "12 Monkeys" : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр зi спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Дiана Дмитрiвна Топал ; наук. кер. Олена Леонiдiвна Михайлюк . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 77 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/TopalD.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Об'єкт дослідження: маркетингова діяльність ресторану «12 Monkeys» Предмет дослідження: теоретичні і практичні аспекти маркетингової діяльності ресторану «12 Monkeys» У першому розділі «ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПОЛІТИКИ ПРОСУВАННЯ ПОСЛУГ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ» досліджується політика просування як складової маркетингової діяльності. У другому розділі «АНАЛІЗ МАРКЕТИНГОВОЇ ПОЛІТИКИ ПРОСУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ» оцінюється національний досвід політики просування в сфері ресторанного бізнесу та проводиться аналіз фінансово-господарської діяльності ресторану «12 Monkeys». У третьому розділі «ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ МАРКЕТИНГОВОЇ ПОЛІТИКИ ПРОСУВАННЯ ПОСЛУГ В РЕСТОРАНІ «12 MONKEYS» представлена оптимізація рекламної діяльності як засіб просування послуг ресторану. en_US
dc.description.abstract Odessa National Economic University, Odessa, 2022 Qualification work consists of three sections; contains 7 tables, 11 manuscripts, conclusions, and suggestions. The list of literature consists of 43 titles. Object of research: marketing activities of the restaurant "12 Monkeys". Subject of research: theoretical and practical aspects of marketing activity of the restaurant "12 Monkeys". The first chapter "THEORETICAL BASIS OF SERVICE POLICY IN THE RESTAURANT BUSINESS" examines the policy of asking for services as a component of marketing activity. The second chapter "MARKETING POLICY ASSESSMENT IN UKRAINE'S RESTAURANT OPPORTUNITIES" provides an evaluation of the national experience of sales policy in the sphere of the restaurant business and an analysis of the financial and business activities of 12 Monkeys restaurant The third chapter "Ways to Improve the Marketing and Sales POLICY in the Restaurant "12 Monkeys" presents the optimization of advertising activities as a way to promote the services of the restaurant.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ресторан en_US
dc.subject готельно-ресторанний бізнес en_US
dc.subject маркетингова політика en_US
dc.subject система послуг en_US
dc.subject система діяльності en_US
dc.subject 241 готельно-ресторанна справа en_US
dc.subject restaurant marketing policy en_US
dc.subject hotel and restaurant business en_US
dc.subject a system of services en_US
dc.subject a system of activity en_US
dc.title Маркетингова політика просування послуг ресторану 12 Monkeys en_US
dc.title.alternative Marketing policy of selling the services of the restaurant 12 Monkeys en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account