Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюбенко, Д.А. | |
dc.date.accessioned | 2023-02-10T09:39:35Z | |
dc.date.available | 2023-02-10T09:39:35Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Формування конкурентних переваг пiдприємств на ринку громадського харчування : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Дарiя Андрiївна Дзюбенко ; наук. кер. Юлiя Валентинiвна Карпенко . - Одеса : ОНЕУ, 2022 - 79с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Dzyubenko2022.pdf | |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – підприємство ТОВ "Бессарабський дворик", підприємство громадського харчування. У роботі визначаються теоретичні аспекти формування конкурентних переваг підприємства. Проаналізовано ринок громадського харчування України та встановлено найбільш впливові сили. Сформовано конкурентні переваги діяльності ТОВ "Бессарабський дворик" та запропоновано заходи щодо їх реалізації. | en_US |
dc.description.abstract | Thesis consists of three chapters. Object of study is Bessarabsky dvoryk LLC, a public catering enterprise. The paper considers the theoretical aspects of competitive advantages’ formation. Their classification is given. The Ukrainian market of public catering is analysed. The most influential forces are determined. The competitive strategy of Bessarabsky dvoryk LLC activity is formed and measures on its realization are offered | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | конкурентні переваги | en_US |
dc.subject | ринок громадського харчування | en_US |
dc.subject | метод п’яти конкурентних сил Портера | en_US |
dc.subject | деревоподібна діаграма | en_US |
dc.subject | мережевий графік реалізації проекту | en_US |
dc.subject | технологічна карта процесу | en_US |
dc.subject | 073 менеджмент | en_US |
dc.subject | competitive advantages | en_US |
dc.subject | catering market | en_US |
dc.subject | method of Porter’s 5 competitive forces | en_US |
dc.subject | tree diagram | en_US |
dc.subject | network schedule of project implementation | en_US |
dc.subject | technological map of the process | en_US |
dc.title | Формування конкурентних переваг підприємств на ринку громадського харчування | en_US |
dc.title.alternative | Formation of competitive advantages of enterprises in the catering market | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |