00 DSpace/Manakin Repository

Формування конкурентних переваг підприємств на ринку громадського харчування

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюбенко, Д.А.
dc.date.accessioned 2023-02-10T09:39:35Z
dc.date.available 2023-02-10T09:39:35Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Формування конкурентних переваг пiдприємств на ринку громадського харчування : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Дарiя Андрiївна Дзюбенко ; наук. кер. Юлiя Валентинiвна Карпенко . - Одеса : ОНЕУ, 2022 - 79с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Dzyubenko2022.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – підприємство ТОВ "Бессарабський дворик", підприємство громадського харчування. У роботі визначаються теоретичні аспекти формування конкурентних переваг підприємства. Проаналізовано ринок громадського харчування України та встановлено найбільш впливові сили. Сформовано конкурентні переваги діяльності ТОВ "Бессарабський дворик" та запропоновано заходи щодо їх реалізації. en_US
dc.description.abstract Thesis consists of three chapters. Object of study is Bessarabsky dvoryk LLC, a public catering enterprise. The paper considers the theoretical aspects of competitive advantages’ formation. Their classification is given. The Ukrainian market of public catering is analysed. The most influential forces are determined. The competitive strategy of Bessarabsky dvoryk LLC activity is formed and measures on its realization are offered
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject конкурентні переваги en_US
dc.subject ринок громадського харчування en_US
dc.subject метод п’яти конкурентних сил Портера en_US
dc.subject деревоподібна діаграма en_US
dc.subject мережевий графік реалізації проекту en_US
dc.subject технологічна карта процесу en_US
dc.subject 073 менеджмент en_US
dc.subject competitive advantages en_US
dc.subject catering market en_US
dc.subject method of Porter’s 5 competitive forces en_US
dc.subject tree diagram en_US
dc.subject network schedule of project implementation en_US
dc.subject technological map of the process en_US
dc.title Формування конкурентних переваг підприємств на ринку громадського харчування en_US
dc.title.alternative Formation of competitive advantages of enterprises in the catering market en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу