DSpace Repository

Стратегічне управління підприємством на засадах інструментів економічної безпеки

Show simple item record

dc.contributor.author Куланова, Є.О.
dc.date.accessioned 2023-02-10T09:54:09Z
dc.date.available 2023-02-10T09:54:09Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Стратегiчне управлiння пiдприємством на засадах iнструментiв економiчної безпеки : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Єлизавета Олександрiвна Куланова ; наук. кер. Iнна Олексiївна Кузнецова . - Одеса: ОНЕУ, 2022. - 80 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Kulanova2022.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглянуто концепцію забезпечення економічної безпеки на стратегічному рівні управління. Доведено доцільність використання процедури формування стратегії, що ґрунтується на процесному підході та оцінювання поточного стану економічної безпеки з використанням експертних методів. Проведено аналіз тенденцій розвитку галузі хлібопродуктів, встановлено ряд позитивних та негативних факторів. Проведено аналіз з використанням матриць погроз та можливостей розвитку галузі хлібопродуктів. Проведено діагностику з використанням експертних методів та їх оцінку з використанням коефіцієнтів Шортліффа. З використанням матричного методу обґрунтовано стратегію відновлення. Враховуючі основні загрози підприємства та низьке значення операційної складової, запропоновано в потокову лінію встановити додаткове обладнання сушіння зерна. en_US
dc.description.abstract The work considers the concept of ensuring economic security at the strategic level of management. The expediency of using the strategy formation procedure, which is based on the use of a process approach and assessment of the current state of economic security using expert methods, has been proven. An analysis of trends in the development of the bakery industry was carried out, and a number of positive and negative factors were identified. The analysis was carried out using matrices of threats and opportunities for the development of the bakery industry. Diagnostics were carried out using expert methods and their evaluations were processed according to the methodology using Shortliff coefficients. Using the matrix method, the recovery strategy is substantiated. Taking into account the main threats of the enterprise and the low value of the operational component, it is proposed to install additional grain drying equipment in the flow line.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject система економічної безпеки en_US
dc.subject експертні методи en_US
dc.subject галузь хлібопродуктів en_US
dc.subject елеватори en_US
dc.subject матриці погроз та можливостей en_US
dc.subject експертні методи en_US
dc.subject коефіцієнт Шортліффа en_US
dc.subject матричний метод en_US
dc.subject 073 менеджмент en_US
dc.subject еconomic security system en_US
dc.subject expert methods en_US
dc.subject bread industry en_US
dc.subject elevators en_US
dc.subject threat and opportunity matrices en_US
dc.subject expert methods en_US
dc.subject Shortliff coefficient en_US
dc.subject matrix method en_US
dc.title Стратегічне управління підприємством на засадах інструментів економічної безпеки en_US
dc.title.alternative Strategic management of the enterprise on the basis of economic security tools en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account