DSpace Repository

Особливості організації турів для гурманів

Show simple item record

dc.contributor.author Волна, А.І.
dc.contributor.author Volna A.
dc.date.accessioned 2023-05-03T10:01:09Z
dc.date.available 2023-05-03T10:01:09Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Волна А. І. Особливості організації турів для гурманів / А. І. Волна, наук. кер С. С. Галасюк // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 61-64. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15855
dc.description.abstract Комітет з туризму і конкурентоспроможності (Committee on Tourism and Competitiveness) UNWTO визначає гастрономічний туризм як вид туристичної діяльності, пов’язаної з їжею та супутніми продуктами і заходами під час подорожі. Поряд з аутентичними, традиційними та/або інноваційними кулінарними враженнями до сфери гастрономічного туризму належать відвідування місцевих виробників, участь в гастрономічних фестивалях та кулінарних майстер-класах [1]. en_US
dc.description.abstract The Committee on Tourism and Competitiveness (Committee on Tourism and Competitiveness) of the UNWTO defines gastronomic tourism as a type of tourist activity related to food and related products and activities during travel. Along with authentic, traditional and/or innovative culinary experiences, the field of gastronomic tourism includes visits to local producers, participation in gastronomic festivals and culinary workshops [1].
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject кулінарний тур en_US
dc.subject винно-гастрономічний тур en_US
dc.subject продовольчий тур en_US
dc.subject дегустаційний тур en_US
dc.subject ресторанний тур en_US
dc.subject гурман-туризм en_US
dc.subject culinary tour en_US
dc.subject wine and gastronomic tour en_US
dc.subject food tour en_US
dc.subject tasting tour en_US
dc.subject restaurant tour en_US
dc.subject gourmet tourism en_US
dc.title Особливості організації турів для гурманів en_US
dc.title.alternative Features of organizing tours for gourmets en_US
dc.type Conference Abstract en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account