dc.contributor.author |
Волна, А.І. |
|
dc.contributor.author |
Volna A. |
|
dc.date.accessioned |
2023-05-03T10:01:09Z |
|
dc.date.available |
2023-05-03T10:01:09Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Волна А. І. Особливості організації турів для гурманів / А. І. Волна, наук. кер С. С. Галасюк // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 61-64. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15855 |
|
dc.description.abstract |
Комітет з туризму і конкурентоспроможності (Committee on Tourism and Competitiveness) UNWTO визначає гастрономічний туризм як вид туристичної діяльності, пов’язаної з їжею та супутніми продуктами і заходами під час подорожі. Поряд з аутентичними, традиційними та/або інноваційними кулінарними враженнями до сфери гастрономічного туризму належать відвідування місцевих виробників, участь в гастрономічних фестивалях та кулінарних майстер-класах [1]. |
en_US |
dc.description.abstract |
The Committee on Tourism and Competitiveness (Committee on Tourism and Competitiveness) of the UNWTO defines gastronomic tourism as a type of tourist activity related to food and related products and activities during travel. Along with authentic, traditional and/or innovative culinary experiences, the field of gastronomic tourism includes visits to local producers, participation in gastronomic festivals and culinary workshops [1]. |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
кулінарний тур |
en_US |
dc.subject |
винно-гастрономічний тур |
en_US |
dc.subject |
продовольчий тур |
en_US |
dc.subject |
дегустаційний тур |
en_US |
dc.subject |
ресторанний тур |
en_US |
dc.subject |
гурман-туризм |
en_US |
dc.subject |
culinary tour |
en_US |
dc.subject |
wine and gastronomic tour |
en_US |
dc.subject |
food tour |
en_US |
dc.subject |
tasting tour |
en_US |
dc.subject |
restaurant tour |
en_US |
dc.subject |
gourmet tourism |
en_US |
dc.title |
Особливості організації турів для гурманів |
en_US |
dc.title.alternative |
Features of organizing tours for gourmets |
en_US |
dc.type |
Conference Abstract |
en_US |