Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Волна, А.І. | |
dc.contributor.author | Volna A. | |
dc.date.accessioned | 2023-05-03T10:01:09Z | |
dc.date.available | 2023-05-03T10:01:09Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Волна А. І. Особливості організації турів для гурманів / А. І. Волна, наук. кер С. С. Галасюк // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 61-64. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15855 | |
dc.description.abstract | Комітет з туризму і конкурентоспроможності (Committee on Tourism and Competitiveness) UNWTO визначає гастрономічний туризм як вид туристичної діяльності, пов’язаної з їжею та супутніми продуктами і заходами під час подорожі. Поряд з аутентичними, традиційними та/або інноваційними кулінарними враженнями до сфери гастрономічного туризму належать відвідування місцевих виробників, участь в гастрономічних фестивалях та кулінарних майстер-класах [1]. | en_US |
dc.description.abstract | The Committee on Tourism and Competitiveness (Committee on Tourism and Competitiveness) of the UNWTO defines gastronomic tourism as a type of tourist activity related to food and related products and activities during travel. Along with authentic, traditional and/or innovative culinary experiences, the field of gastronomic tourism includes visits to local producers, participation in gastronomic festivals and culinary workshops [1]. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | кулінарний тур | en_US |
dc.subject | винно-гастрономічний тур | en_US |
dc.subject | продовольчий тур | en_US |
dc.subject | дегустаційний тур | en_US |
dc.subject | ресторанний тур | en_US |
dc.subject | гурман-туризм | en_US |
dc.subject | culinary tour | en_US |
dc.subject | wine and gastronomic tour | en_US |
dc.subject | food tour | en_US |
dc.subject | tasting tour | en_US |
dc.subject | restaurant tour | en_US |
dc.subject | gourmet tourism | en_US |
dc.title | Особливості організації турів для гурманів | en_US |
dc.title.alternative | Features of organizing tours for gourmets | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |