DSpace Repository

Специфіка функціонування ринку ресторанних послуг України та Волинської області

Show simple item record

dc.contributor.author Коломієць, Д.В.
dc.contributor.author Kolomiets D.
dc.date.accessioned 2023-05-04T11:55:25Z
dc.date.available 2023-05-04T11:55:25Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Коломієць Д. В. Різновиди ресторанів та ознаки їх класифікації / Д. В. Коломієць, наук. кер. В. Я. Павлоцький // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 123-126. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15871
dc.description.abstract В останній час, незважаючи на вплив різноманітних кризових явищ, ринок ресторанних послух в Україні активно розвивався, перетворившись на вид туристичної діяльності, що розвивається найбільш стрімко. en_US
dc.description.abstract Recently, despite the impact of various crisis phenomena, the market of restaurant services in Ukraine has been actively developing, turning into the most rapidly developing type of tourist activity.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ресторанні послуг en_US
dc.subject України en_US
dc.subject Волинської області en_US
dc.subject restaurant services en_US
dc.subject Ukraine en_US
dc.subject Volyn region en_US
dc.title Специфіка функціонування ринку ресторанних послуг України та Волинської області en_US
dc.title.alternative The specifics of the functioning of the market of restaurant services in Ukraine and the Volyn region en_US
dc.type Conference Abstract en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account