dc.contributor.author |
Коломієць, Д.В. |
|
dc.contributor.author |
Kolomiets D. |
|
dc.date.accessioned |
2023-05-04T11:55:25Z |
|
dc.date.available |
2023-05-04T11:55:25Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Коломієць Д. В. Різновиди ресторанів та ознаки їх класифікації / Д. В. Коломієць, наук. кер. В. Я. Павлоцький // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 123-126. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15871 |
|
dc.description.abstract |
В останній час, незважаючи на вплив різноманітних кризових явищ, ринок ресторанних послух в Україні активно розвивався, перетворившись на вид туристичної діяльності, що розвивається найбільш стрімко. |
en_US |
dc.description.abstract |
Recently, despite the impact of various crisis phenomena, the market of restaurant services in Ukraine has been actively developing, turning into the most rapidly developing type of tourist activity. |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
ресторанні послуг |
en_US |
dc.subject |
України |
en_US |
dc.subject |
Волинської області |
en_US |
dc.subject |
restaurant services |
en_US |
dc.subject |
Ukraine |
en_US |
dc.subject |
Volyn region |
en_US |
dc.title |
Специфіка функціонування ринку ресторанних послуг України та Волинської області |
en_US |
dc.title.alternative |
The specifics of the functioning of the market of restaurant services in Ukraine and the Volyn region |
en_US |
dc.type |
Conference Abstract |
en_US |