Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Коломієць, Д.В. | |
dc.contributor.author | Kolomiets D. | |
dc.date.accessioned | 2023-05-04T11:55:25Z | |
dc.date.available | 2023-05-04T11:55:25Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Коломієць Д. В. Різновиди ресторанів та ознаки їх класифікації / Д. В. Коломієць, наук. кер. В. Я. Павлоцький // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 123-126. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15871 | |
dc.description.abstract | В останній час, незважаючи на вплив різноманітних кризових явищ, ринок ресторанних послух в Україні активно розвивався, перетворившись на вид туристичної діяльності, що розвивається найбільш стрімко. | en_US |
dc.description.abstract | Recently, despite the impact of various crisis phenomena, the market of restaurant services in Ukraine has been actively developing, turning into the most rapidly developing type of tourist activity. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | ресторанні послуг | en_US |
dc.subject | України | en_US |
dc.subject | Волинської області | en_US |
dc.subject | restaurant services | en_US |
dc.subject | Ukraine | en_US |
dc.subject | Volyn region | en_US |
dc.title | Специфіка функціонування ринку ресторанних послуг України та Волинської області | en_US |
dc.title.alternative | The specifics of the functioning of the market of restaurant services in Ukraine and the Volyn region | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |