dc.contributor.author |
Маслова, Н.А. |
|
dc.contributor.author |
Maslova, N. |
|
dc.date.accessioned |
2023-05-08T08:15:50Z |
|
dc.date.available |
2023-05-08T08:15:50Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Маслова Н. А. Чинники, що впливають на ефективність діяльності готельного підприємства / Н. А. Маслова, наук. кер. І. М. Єгупова // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 154-158. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15895 |
|
dc.description.abstract |
Ресторанне господарство – це вид економічної діяльності суб’єктів господарської діяльності щодо надання послуг для задоволення потреб споживачів у харчуванні з організацією дозвілля або без нього |
en_US |
dc.description.abstract |
The restaurant business is a type of economic activity of business entities regarding the provision of services to meet the needs of consumers in food with or without the organization of leisure time |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
ресторанне господарство |
en_US |
dc.subject |
надання послуг |
en_US |
dc.subject |
restaurant business |
en_US |
dc.subject |
provision of services |
en_US |
dc.title |
Чинники, що впливають на ефективність діяльності готельного підприємства |
en_US |
dc.title.alternative |
Factors affecting the efficiency of the hotel enterprise |
en_US |
dc.type |
Conference Abstract |
en_US |